Radostnou novinku zveřejnil sám Petr na svém instagramu. „18. února 2022, 19:44 - od této chvíle mám tu čest být otcem tří synů (ten poslední se jmenuje Ondřej). Jsme kompletní!“ oznámil Hradil (dříve Rajchert) radostně a sdílel společnou fotku.

Už do komentářů mu přišla spousta krásných gratulací a vzkazů, ale zřejmě mu známí i fanoušci psali i napřímo, jelikož zanedlouho se herec a moderátor ozval znovu.

„Všem opravdu upřímně děkuju za gratulace a moc se omlouvám, že na ně nereaguju, ale mám teď na starost jeden a půl roční mimino 24 hodin denně a opravdu nestíhám. Ale četl jsem je a slzel u nich. Tímto chci vyseknout velkou poklonu své ženě a vlastně všem, kdo to dokáží/dokázaly/i. Je to mazec!“ napsal u další fotky, kde se mazlí se svými dvěma nejmladšími syny Tomáškem a právě i miminkem Ondřejem.

Ovšem má už i dospělého syna Petra, který si původní příjmení Rajchert na rozdíl od otce ponechal. Petra má s první manželkou Markétou. Posléze žil roky s herečkou Bárou Srncovou (52), spolu ale děti neměli. Současnou manželku Evu, jež je o 13 let mladší než on, si vzal loni v létě.

Tehdy už se jmenoval (opět) Hradil. A proč se vlastně nechal přejmenovat? „Vrátil jsem se tím do krevního řečiště svojí rodiny. Můj táta se do svých 11 let jmenoval Petr Hradil, po svém otci. Jenže babička se rozvedla, vzala si mého nevlastního děda Rajcherta a donutila všechny, aby se přejmenovali. Celý život jsem tím trošku trpěl a neměl jsem odhodlání to změnit. Až teď,“ prozradil před časem seriálový Otakar ze Života na zámku.

VIDEO: Petr dříve uváděl Bedekr. Jak vycházeli se Sandrou Pogodovou?

Video
Video se připravuje ...

Petr dříve uváděl Bedekr. Jak vycházeli se Sandrou Pogodovou? Adam Balažovič

Fotogalerie
37 fotografií