Představitel mladého vyšetřovatele Kozáka, který pomáhal rozplétat kauzu orlických vrahů, uzavřel s manažerkou podle zjištění Blesku dohodu o svém zastupování v minulých dnech. „Je to agentka, která přijímá všechny nabídky a domlouvá mi práci. Já jsem to už přestal stíhat,“ svěřil Blesku Bartoš. „Asi se stane, že těch nabídek bude ještě více... Uvidíme!“ doplnil.

Točit bude

Kryštof také prozradil, že ho už v nejbližší době čeká několik zajímavých natáčení. „Jsou to samé pěkné věci, o kterých ale zatím mluvit nemůžu,“ naznačil herec. Podle informací Blesku dostal mimo jiné nabídku do nekonečného seriálu Ulice. „Nechci opravdu nic konkretizovat,“ zdůraznil Bartoš.

Další díly

Sám by byl nicméně rád, kdyby se vrátil před kameru Devadesátek. Ty by si podle něho zasloužily pokračování. „Pomohlo by mi to i finančně,“ pousmál se Kryštof s tím, že zatím o případných dalších dílech oblíbeného seriálu nic neví. „Ale mohly by být, skončili jsme v roce 1995 a tam pak bylo ještě událostí...“ dodal.

Z televize do televize

Kryštof si už na Nově zahrál v minisérii Guru. A objevil se dokonce i v primáckém seriálu 1. MISE, takže se dá předpokládat, že ho televize Prima obsadí i do jiných svých projektů.

V divadle je na roztrhání

Agentku potřeboval Bartoš i kvůli nabídkám divadelních rolí. Momentálně Kryštofa můžeme vidět na několika scénách. „V Praze budu mít brzy premiéru Macbetha v Činoherním klubu, což by mohlo být zvláště atraktivní pro diváky Devadesátek, protože nás tam bude celá banda. Hru režíruje Ondra Sokol, hlavní roli má Martin Finger, hrají tam i Vasil Fridrich a další, co se objevili v Devadesátkách,“ prozradil. Premiéra bude v druhé půlce března.

Video: Seriál Devadesátky sleduje skutečné kauzy té doby

Video
Video se připravuje ...

Seriál Devadesátky sleduje skutečné kauzy té doby. Česká televize

Fotogalerie
42 fotografií