Pečení je jedno z mnoha řemesel, které Petra Burianová ovládá skvěle. Zdá se však, že ještě líp dokáže organizovat i svou domácnost a početnou rodinu. Má totiž pět děti a momentálně plný dům řemeslníků. „Normálně jsem na svoje manažerské a plánovací schopnosti dost pyšná. Dnešek se ale zapíše do dějin jako den, kdy naráz došli kluci obkládat schody, a malíři malovat celý dům,“ napsala Petra a místo aby se hroutila, šla zadělat na buchty. 

V jednu chvíli to vypadalo, že nebudou mít kde usednout k jídlu či složit hlavu, ale zdatná cukrářka, organizátorka a především matka vše vyřešila. Vítězka první řady Peče celá země přestěhovala děti do pracovny, rozložila matrace, vybalila spacáky a rázem byly všechny komplikace vyřešeny. 

Klidná a vyrovnaná Burianová se prostě umí popasovat s vypjatými situacemi, jak už ukázala v minulé řadě cukrářské show na České televizi. A už brzy ji na obrazovkách uvidíme opět. A to ve velmi očekávaném pokračování oblíbené soutěže. „Budu tam mýt nádobí,“ hlásá z obrazovek Burianová.

Možná by si někdo mohl myslet, že je to jen žert, ale ona sama svá slova potvrzuje. „Ano, opravdu budu jen mýt nádobí,“ řekla Blesk.cz cukrářka a pekařka. „Budu dělat pomocného technologa, ale nic víc, uvídíte už brzy v televizi,“ dodala sympatická Petra. 

Video: Tereza Bebarová o Peče celá země 2: Už ví, kdy se bude točit a vysílat!!

Video
Video se připravuje ...

Tereza Bebarová o Peče celá země 2: Už ví, kdy se bude točit a vysílat! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
29 fotografií