Za píseň Pro tebe, v níž recituje a Ital Gabriel Grillotti (61) v ní francouzsky zpívá, dostává nyní Dominika pochvalné, ale i kritické zprávy. Hudební publicista Josef Vlček (71) o počinu nejstarší dcery Karla Gotta dokonce řekl, že je to s**čka.

„Tak ať to ti, kterým se to nelíbí, neposlouchají. Existuje spousta jiné muziky,“ řekla Gottová Blesku s tím, že to samé svým kritikům vzkazoval její otec. Podle Dominiky se prý ale píseň nelíbí ani jejímu manželovi, uznávanému finskému muzikantovi Timovi Tollkimu (55). „Pouštěla jsem mu ji a nadšený nebyl! Ale on je to tvrďák, takže se mu nedivím,“ smála se Gottová.

„Věděli jsme, že děláme kontroverzní projekt! Věděli jsme, že se lidé budou vyjadřovat. Ale máme i spoustu pozitivních reakcí, hlavně od žen,“ doplnil ji moderátor Petr Vojnar (45), který se na vzniku songu podílel produkčně a Dominice pomáhal se sepsáním jejího textu.

Sama Gottová přiznala, že když loni na jaře natočila do písně svůj part, francouzský text, který později nahrál velký obdivovatel jejího otce Gabriel Grillotti, neznala. „Včas mi ale ten song poslali i s titulky, abych věděla, jaká je ta odpověď na to, co já říkám o tatínkovi,“ řekla Blesku.

„Ta odpověď Gabriela je globální. My se nesnažíme podsunout, co by odpověděl Karel Gott, tak to není! Dominika mluví o svém otci, Gabriel odpovídá svým dcerám,“ vzkázal Petr Vojnar dalším kritikům.

Kdyby italský zpěvák s francouzskými kořeny přišel s další písní, kterou by chtěl s Dominikou natočit, Gottová mu košem nedá. „Pokud zase přijde s nějakou nabídkou, velmi ráda si zopakuji spolupráci,“ doplnila v rozhovoru.

Mistrova nejstarší dcera bude v Praze do soboty, kdy odletí zpět do Finska, za svým manželem, bouřlivákem Timem Tollkim. Teď prý mají šťastné období a netřeba od něj, dle Dominiky, utíkat zpět do Česka. Tak ať jim to hlavně v tomto stavu vydrží...

Video:Dominika Gottová a Petr Vojnar

Video
Video se připravuje ...

Dominika Gottová a Petr Vojnar Luboš Procházka, Lukáš Červený

Fotogalerie
50 fotografií