Manželka bohužel již zesnulého režiséra Miloše Formana, který byl ověnčen několika Oscary, je ženou, které se stárnutí úspěšně vyhýbá. Však také času vzdoruje pravidelným cvičením v posilovnách, díky čemuž má i po padesátce tělíčko, jaké by jí mohly závidět ženy o mnoho mladší. Své záviděníhodné křivky nyní Martina Formanová předvedla na plážích Tahiti. „Pokus sklízet kokosy,“ napsala k povedenému záběru, na kterém, oděná jenom do červených dvojdílných plavek, v nichž vyniklo její poprsí i dlouhé štíhlé nožky, balancuje na kmeni téměř vodorovně rostlé palmy.

Se svými dlouhými rozpuštěnými vlasy vypadala Formanová na známém ostrově Francouzské Polynésie v Tichém oceánu málem jako nějaká Amazonka – což jí ostatně psali i její followeři. A kolik kokosů ze stromu nakonec sundala? Pravděpodobně žádný… „Ve skutečnosti jsou nejlepší ty, které spadnou dolů,“ vysvětlila totiž jednomu ze svých fanoušků vnadná kráska, která je známá nejenom jako manželka slavného režiséra, ale i bývalá milenka zpěváka Karla Gotta (†80)... a také jako spisovatelka. Napsala již osm knih.

VIDEO: Martina Formanová o nové knize a odchodu Miloše

Video
Video se připravuje ...

Rozhovor: Martina Formanová o nové knize a odchodu Miloše Videohub

„Mávám z Kolumbie,“ reagoval na její snímek producent Janis Sidovský (54), životní partner zpěváka Pavla Vítka (59). „Kolumbii mám taky na seznamu,“ odpověděla mu Formanová pohotově. Kromě Sidovského ocenily tuhle momentku svými lajky například herečky Michaela Kuklová (53) a Tereza Brodská (53), módní návrhářka Blanka Matragi (68), zpěvák Monkey Business Matěj Ruppert (43), anebo Formanové velká kamarádka, stejně stará topmodelka Pavlína Pořízková (56). I ona úspěšně vzdoruje času – že by byla „Paulina“ Formanové zdrojem inspirace, jak si udržet věčné mládí?

Fotogalerie
60 fotografií