„Zbil mě, když jsem měla v náručí našeho syna Rockyho, mám z něj strach,“ svěřila se exkluzivně Blesk.cz vyděšená Lela a pokračuje: „Ano, zaútočil na mě, žádná nevěra nebyla, vše je vykonstruované, abych v očích lidí vypadala jako děvka,“ popisuje šílené noční události Ceterová. 

„Věnuji se svým dětem a teď momentálně z něj mám šílený strach,“ bojí se Lela a její strach je oprávněný. Podle rodinných známých by totiž Karlos mohl v amoku své ženě opravdu ublížit.

Druhý rozchod

Opět se tak nyní stalo to, co před dvěma roky, kdy Lela přivedla na svět dceru Lili (2) a Karlos je opustil. Ani ne šest týdnů po narození syna Rockyho zápasník oznámil další rozchod.  

Karlos a Lela oficiální konec,“ uvedl na zápasník na instagramu. „Přišel jsem na to, že má poměr s jiným frajerem,“ uvedl Karlos Vémola na sociální síti, kde dodal i to, že tím dotyčným je navíc jeho kamarád, kterého nazval »prasetem«, a prý si to s ním i náležitě vyřídil.

Dostal dvě facky, ne za to, že spí s mojí ženou, ale za to, že je prase, že si hraje na kamaráda. Asi jsem to měl řešit s chladnou hlavou a omluvit se mu. Tímto se omlouvám,“ vzkázal zápasník MMA, který po hádce sebral Lele mobilní telefon! 

Ta se Blesku k nočnímu incidentu nejdříve vyjádřila prostřednictvím své manažerky Mgr. Niny Sedlákové. „Můj muž je duší bojovník. Jeho dlouhotrvající zdravotní problémy se často odrážejí v jeho každodenním životě a na psychice. Poslední týdny jsou u nás náročné a já jako žena po porodu přirozeně potřebuji s dětmi klid a klid. Tak, jak je to Karlosem v afektu prezentováno, o mně vytváří dojem, že jsem se zachovala neeticky, ale opak je pravdou, v domě bylo napětí už na hraně agresivity. A to proto, abych předešla situaci, která se nyní stala,“ říká Lela. 

VIDEO: Vémolova Lela v těhotenství: Co prozradila?

Video
Video se připravuje ...

Vémolova Lela: Miminko se má narodit v prosinci. A bude to kluk, nebo holka? iSport TV

S pánem, kterého označil Karlos, máme výhradně pracovní vztahy a stejně tak i Karlos, proto nerozumím této situaci. Chápu, že moje image nabádá k tomu, že jsem nevděčná a zlatokopka. Opak je pravdou. Neustále pracuji, i během těhotenství, v šestinedělí, a to proto, že nemám pocit zabezpečení. Celá tato situace je vedena mediálně mým mužem, který je afektivní a bez zdravého úsudku,“ pokračuje maminka dvou malých dětí, s nimiž momentálně přebývá u kamarádky. 

Trestní oznámení

Pro magazín Showtime pak Lela Ceterová potvrdila, že už učinila právní kroky. „Podala jsem trestní oznámení,“ řekla smutným hlasem silikonová kráska. „Mrzí mě, že jsem měla na rukou Rockyho. Mylela jsem, že když má žena na rukou dítě, že chlap se nějakým způsobem zbrzdí. Modřiny ale nemám, to ne, ale prostě tam bylo to fyzické napadnutí,“ tvrdí Lela, i když se Karlos dušuje, že na ni ruku nestáhl.

„Snad budu někdy vůbec schopná na něco takového zapomenout, ale bohužel po tom, co se událo, nedokážu sdílet jednu domácnost s mým mužem,“ přiznala dále pro primácký Showtime Ceterová, která si už letos měla Karlose vzít. Původně měli být vlastně již manželé, ale kvůli covidu sňatek odložili. Teď se zdá, že už k tomu nikdy nedojde a kromě snubního prstenu zůstaly Lele jen oči pro pláč.

Kam půjde?

Karlosovi ale ani po jeho excesu i přes své zklamání nechce nijak ublížit. „Karlos je dobrým otcem našich dětí. Nechci je okrádat o otce, takže by bylo asi vhodnější, kdybych zůstala tady v Čechách a asi zůstanu tady v Praze,“ vyjádřila se i k otázce, kam se uchýlí po odstěhování od svého nyní již expartnera.

Fotogalerie
43 fotografií