Tomáš se věnuje chovu ovcí a je zároveň radním za Prahu 8 za Starosty a nezávislé. S Jitkou ho spojuje právě láska k přírodě. „Je mi s ním moc hezky, máme mnoho společných zájmů, především přírodu a zvířata,“ pochvalovala si zamilovaná Jitka nedávno.

Teď přiznala, že kolem sebe ze začátku dvojice kroužila velmi opatrně. Ve stories na instagramu se svěřila, že je svedla dohromady pracovní schůzka. A nějaký čas si zdvořile vykali!

Jiskra mezi nimi byla ale příliš silná, a tak nakonec celý vztah přerostl v lásku. „Nechávám to přirozeně plynout, na nic netlačíme. Uvidím, co nám osud přinese,“ svěřila se zamilovaně.

Jitka se v novém videu na YouTube svěřila, že se zveřejnění vztahu na sociálních sítích trošku bránila, aby si uchovala soukromí. „Na druhou stranu jsem už trošku cítila potřebu pochlubit se mým zemědělcem, jak jsem přítele nazvala. Ale stejně cítím, že je to pořád křehké a že to nechci ničím narušit,“ uvedla.

Zpívající modelka si chce své soukromí s novým přítelem uchovat o to víc, že v předchozích vztazích postupovala opačně. „Je to pro mě ponaučení z předchozích vztahů,“ popsala s tím, že když sdílíte hodně informací, cítíte se pod tlakem, čímž si můžete nakonec celý vztah malovat víc na růžovo, než jak je to ve skutečnosti.

„Já ty předchozí vztahy beru tak, že jsem si z nich mnohé odnesla, a nechci to teď pokazit,“ svěřila se.

Nového přítele si nemůže vynachválit. „Jsem teď šťastná, ale je to v začátcích, s Tomášem se poznáváme, uvidíme, co nám osud přinese,“ popsala ve videozpovědi. „Nikdy nevíme, co bude, tak si užívám každý den,“ dodala.

Celá věc je navíc o to složitější, že je Boho máma. „Je to pro mě ještě o to citlivější a křehčí, když je v tom vztahu ještě dítě, Rosálka, která je živá a temperamentní. Taky jsem měla trošku strach, ale snad to nějak společně zvládneme,“ doufá.

Už teď je jasné, že je Jitka velmi zamilovaná. „Je to takový nový, svěží vítr do mého života a je to moc hezké, nechci zacházet příliš do detailů,“ popsala tajnosnubně.

Nakonec přiznala i to, že se zřejmě bude opět stěhovat do Prahy. „Myslím, že tohle není poslední místo, kde budu, a že se s Rosálkou budeme vracet do Prahy, i kvůli otci Rosálky, aby se vídali častěji. Teď je to jednou za 14 dní a je to náročné,“ uvedla. Svátky teď Rosálka trávila u otce, a tak si Jitka mohla užívat krásné počasí na horách po boku milovaného Tomáše.

VIDEO: Jitka Boho pro časopis Dieta

Video
Video se připravuje ...

Jitka Boho pro časopis Dieta Videohub

Fotogalerie
55 fotografií