Vztahy mezi Přemkem Podlahou a jeho jediným synem Pavlem nebyly prý nikdy úplně ideální. „Otec odmala preferoval sestru Petru (56), mě zase milovala maminka,“ tvrdí Pavel. Podlahova manželka Irena (†45) ale bohužel předčasně zemřela.

„Umřela na rakovinu. Stalo se to v deset dopoledne a táta šel večer na kšeft… Kdyby tady byla, všechno by se vyvíjelo jinak,“ je přesvědčen moderátorův syn. 

Vztahy mezi Přemkem a Pavlem byly napjaté také kvůli penězům a podnikání. Podlaha několikrát synovi finančně pomohl, jeho podnikání ale pokaždé skončilo neslavně a nějaký čas žil Pavel dokonce v chaloupce uprostřed lesa bez elektřiny a tekoucí vody. 

Když se ale Pavlovi finančně dařilo, neváhal se kvůli rodině plácnout přes kapsu. „Vánoce mě stály 100 tisíc. Ale od táty jsem většinou dostal něco z Receptáře, co by jinak nejspíš vyhodil, pak jsem už dárky od něj raději ani nerozbaloval, aby mi to nebylo líto,“ tvrdí po letech syn krále kutilů.

Sám Podlaha se o synovi vyjadřoval nevalně. „Nemám syna. Tedy mám, ale nevím o něm a ani snad vědět nechci,“ uvedl nějaký čas před smrtí.

Napjaté vztahy měl ale Přemek i se svými rodiči. „Málokdo ví, že táta se doma nepohodl s rodiči a utekl v patnácti z domova,“ prozradil jeho syn. „Prosadil si vždycky všechno, co si umínil,“ svěřil se Pavel, který tvrdohlavost prý zdědil po tátovi. 

VIDEO: Podlaha umíral pod jiným jménem! A jak vracet dárky a nenaletět?

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Podlaha umíral pod jiným jménem! A jak vracet dárky a nenaletět? Blesk TV

Fotogalerie
64 fotografií