21. prosince si coby magické datum pro svůj třetí sňatek v životě zvolil miliardář Karel Janeček, dříve známý především svým vyznáváním mnohoženství. V kostele svatého Mikuláše na pražském Staroměstském náměstí se však v úterý (zřejmě v magický čas 12:21) zaslíbil své dlouholeté partnerce Lilii Khousnoutdinove. Obřad možná vedla sama semifinalistka StarDance, farářka Martina Viktorie Kopecká (35), jelikož na fotkách ze svatby je vidět, že přítomná byla.

Nechyběly ani družičky, oděny v zelené barvě, ovšem jako víla pak byla oděná zpěvačka Olga Lounová (40), která nevěstě nesla vlečku a sama měla na hlavě věneček. Mezi hosty nechyběly ani Janečkovy starší dcery a fotografie zachytily také houslistu Jaroslava Svěceného (61). Stejně tak objektivy zachytily i muže, který nesl do kostela meč. Důvod není známý, ovšem dopředu bylo jasné, že tahle veselka nebude ve všem zcela tradiční. 

Není tak bez zajímavosti ani to, že Janeček si dopřál velkolepý příjezd ke kostelu - »vyvezl« totiž hned dva luxusní vozy. Stejná auta pak sehrála svou roli i posléze, kdy se novomanželé i svatebčané přesunuli na posvatební mejdan - ten se konal v luxusním Chateau Mcely. Zde už nechyběla vánoční výzdoba v podobě ozdobeného vánočního stromečku a také světýlek u hlavního nápisu na budově zámku, který dnes slouží jako hotel. Všichni se shlukli u schodů před vchodem a očekávali slavnostní příjezd novomanželů.

Ti skutečně brzy dorazili, a dokonce se před svědky ještě jednou políbili, ačkoliv první novomanželský polibek už měli dávno za sebou. Došlo ale i na další romantické tradice - například se dvojice společně napila ze skleniček se zlatým orámováním, které pak společně rozbili, aby následně mohli tu »spoušť« společně zamést a dopřát si tak trochu toho pověstného štěstí, co mají údajně střepy přinášet. Také jim byly předány do náruče bílé holubice - novomanželé je společně nechali vzlétnout. A do toho již padaly první sněhové vločky - zkrátka scéna jak vyšitá z pohádky...

VIDEO: Lilia Khousnoutdinova o narození syna Karla George: Rodila mezi dveřmi!

Video
Video se připravuje ...

Lilia Khousnoutdinova o narození syna Karla George: Rodila mezi dveřmi! David Turek

Fotogalerie
412 fotografií