Půvabná plavovláska Malvína Pachlová, známá například z Ulice nebo z Modrého kódu, oznámila své těhotenství na začátku září - a s koncem podzimu, respektive sedmého prosince, bylo už miminko na světě. Seriálová herečka totiž svou holčičku, která dostala zvláštní, leč půvabné jméno Enola, porodila předčasně. „Je to střelkyně… řekla si, že se na nás konečně už podívá… tak je tady,“ okomentovala porod v osmém měsíci Pachlová lakonicky.

Vzhledem k tomu, že k porodu došlo o něco dříve, než původně lékaři avizovali, musela novopečená maminka i s dcerkou zůstat v nemocnici delší dobu, než jak tomu u rodiček obvykle bývá. „Výtahovku“ s děťátkem a partnerem Milanem Ligačem (29), taktéž hercem, sdílela až v pondělí 20. prosince. „Konečně domů… Neuvěřitelně se těšíme,“ svěřila se Malvína svým fanouškům a příznivcům. „Teda měli jsme úžasnou péči a celá porodnice se o nás nádherně postarala… Jsem za to moc vděčná, protože díky tomu byly ty dva týdny vlastně moc fajn.“

VIDEO: Malvína Pachlová - sexy focení pro Blesk magazín

Čas strávený ve špitále tedy nakonec nebyl tak zlý, jak se zdá, a tak není nejspíš divu, že mladá herečka nešetřila superlativy na mělnickou porodnici. „Naše Nola měla luxusní péči, dalo by se říct, že to byl takový ‚wellness balíček‘,“ pochvalovala si představitelka kavárnice Šárky z nekonečného seriálu na Nově. „Jooooo!!!“ reagovala na její slova zpěvačka Berenika Kohoutová (30). „Jůů, to je požehnání,“ přidala se i herečka Lenka Krobotová (44).

Fotogalerie
52 fotografií