Porod Lely Ceterové zkomplikoval fakt, že den před tím u nich byla zjištěna nákaza covidem. Chlapeček přišel na svět císařským řezem a naštěstí jsou všichni v pořádku, i když covidový kašel přinesl Lele perné chvilky, protože při kašli ji bolela jizva. Nepříjemný byl i fakt, že v prvních dnech musela mít novopečená maminka na obličeji respirátor.

„Konečně tě můžu pusinkovat, objímat, mazlit se a cítit tvoji vůni. 10. 12. bude navždy pro mě významný den, konečně bez roušky. Miluji tě, Rocky. Moje srdce patří tobě,“ vyznala se synkovi dojemně poté, co jí skončila karanténa a mohla se mu začít tak věnovat i bez respirátoru na obličeji.

Odvahu své milé Karlos Vémola také náležitě ocenil. „Dnes mě čekalo toto krásné překvapení od mého muže v podobě náhrdelníku. Srdce symbolizuje lásku a diamanty přinesou do života čistotu myšlenek, lásku a také partnerskou soudržnost. Můj muž mi řekl, že tento dáreček jsem dostala za moji obětavost, statečnost a hrdinství, které jsem zvládla při porodu s Rockym,“ prozradila Lela na sociální síti detaily kolem jejího nového šperku. „Velmi mnoho pro mě tento dáreček znamená a bude pro mě památkou na celý život,“ dodala.

Video: KARLOS SHOW: Narozeninová párty pro Vémolu s Lelou, Krampolem, Bugárem a třemi prezidenty

Video
Video se připravuje ...

KARLOS SHOW: Narozeninová párty pro Vémolu s Lelou, Krampolem, Bugárem a třemi prezidenty iSport TV

Fotogalerie
79 fotografií