Energická zpěvačka vypadá na svůj věk neuvěřitelně, takže je těžké věřit tomu, že jí po boku nestojí žádný partner.

Hajdy do kufru!

Pokud se už nějaký muž odváží Heidi oslovit, většinou vezme zakrátko do zaječích. „Chlapi se mě bojí! Vždy jsou plní elánu a pak se leknou,“ svěřila deníku Aha! zpěvačka. „I když je pravda, že jsem někdy taky taková divoká bláznivka,“ dodala a hned to předvedla, když si během předávání auta vítězi letošního ročníku soutěže Anděl mezi zdravotníky vlezla do zavazadlového prostoru.

Nejvěrnější přítel

Úplně sama ale po smrti manžela nezůstala. Na Vánoce jí bude dělat společnost parťák z nejvěrnějších. „Jmenuje se Eda a je to můj pejsek,“ řekla Heidi, která se v letošním roce, když nemohla koncertovat, rozhodně nenudila. Pustila se totiž do rozsáhlé přestavby kuchyně, kterou už má zdárně za sebou. A pokud by snad znovu hrozilo omezení kultury, plán je jasný. Rekonstrukce dalších místností v domě! Přece jen už je v tom zběhlá.

Spokojeností ke kráse

Zpěvačka si udržuje štíhlou postavu. Jaký má recept na krásu? „Geny jsou určitě znát, ale hraje v tom roli i to, že jsem věčná optimistka. Nepřipouštím si problémy, a když je člověk spokojený, tak je to vidět i navenek,“ popsala Janků jednoduše.

VIDEO: Heidi Janků už má napečeno: Bohužel to nevypadá vůbec hezky...

Video
Video se připravuje ...

Heidi Janků už má napečeno: Bohužel to nevypadá vůbec hezky... Markéta Reinischová

Fotogalerie
48 fotografií