Naštěstí pro Kryštofa se jednalo pouze o scénu ze seriálu a může si být jistý, že Evino srdce bije jen pro něho a můžou dále pokračovat v plánování netradičního svatebního obřadu. )

Dvojice totiž plánuje mít svatbu v Divadle v Dlouhé, jehož členkou je herečka už více než pět let. „Můj snoubenec v tomto divadle téměř vyrostl a já jsem tam už pět let v angažmá. Bylo to logické rozhodnutí, na kterém jsme se hned shodli. Navíc vdát se v divadle je mým snem už od dětství,“ prozradila už dříve budoucí nevěsta.

Své »ano« si ale bohužel do roka a do dne říct nestihnou. „Vzhledem k pandemii jsme se nakonec rozhodli počkat. Byla spousta párů, které rušily svatby, omezovaly počty hostů, přesouvaly termíny, a to my nechceme. Na to dobré se vyplatí si počkat,“ řekla Hacurová.

Žádost o ruku od Kryštofa ji prý velmi zaskočila. „Bylo to loni na Štědrý den u nás doma pod stromečkem. Poklekl, čímž mě teda neskutečně překvapil. Mám romantická gesta ráda, takže jsem to ocenila,“ svěřila se herečka.

Velká herecká rodina

Svatbou vstoupí Eva do herecké rodiny. Jejím tchánem se totiž stane kolega z Divadla v Dlouhé, herec a dabér Jan Vondráček (55), známý např. ze seriálu Já, Matonni (2016). Švagrem pak Kryštofův bratr Vojta (27), který exceloval v roli psychopata ve filmu Stockholmský syndrom (2020).

VIDEO: Gott vydělal za 2 měsíce 58 mega! A Kynychová bojuje o přežití

Video
Video se připravuje ...

Gott vydělal za 2 měsíce 58 mega! A Kynychová bojuje o přežití Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
19 fotografií