„Radost z toho nemám. Jsou samozřejmě daleko důležitější a horší věci na světě, ale dotýká se mě to z několika důvodů: paní mě kontaktovala, já jsem ji poprosil, že o to nestojím, že to nechci, dal jsem jasně najevo svůj postoj. Ona mě ubezpečila, že ji určitě nevydá, že to bude respektovat a za měsíc je všude k objednání...,“ popsal Marek Ztracený v rozhovoru pro primácký magazín Showtime, jak autorka jménem Dana Čermáková neeticky postupovala při vydání nové knihy.

„To jsou jen sepsaný rozhovory, které jsem dal za poslední léta. Připadá mi to jen jako takový tahání peněz z mých fanoušků na moje jméno a ještě k tomu se ti fanoušci za svoje peníze vůbec nic nedozví, tak je mi to trochu líto,“ popsal zpěvák obsah knihy, s níž vlastně nemá vůbec nic společného, i když je celá o něm. „Samozřejmě jsou nějaký kroky. De facto není žádná šance, že bysme uspěli. Svoji energii budu radši dávat svojí rodině, než tady taháním po soudu s paní, ale přijde mi to ubohý,“ uzavřel těmito slovy otázku, jestli již učinil nějaké právní kroky na ochranu svojí a svého jména.

Marek Ztracený není zdaleka jediný, o kom autorka Dana Čermáková údajně vydala knihu bez jeho vědomí a souhlasu. Mezi stejně postižené hvězdy patří další slavná jména jako režisér Zdeněk Troška (68) nebo zakládající člen skupiny Ready Kirken, zpěvák Michal Hrůza (50).

VIDEO: Marek Ztracený spadl z pódia přímo na hlavu! Děsivé video šokuje fanoušky

Video
Video se připravuje ...

Marek Ztracený spadl z pódia přímo na hlavu! Děsivé video šokuje fanoušky. Blesk

Fotogalerie
63 fotografií