Kdo by neznal českou hudební skupinu Holki, která vznikla v roce 1999 v podstatě „na zakázku“, aby se zaplnila díra na českém trhu, kde typické dívčí a chlapecké skupiny, tak populární v zahraničí, u nás tehdy chyběly? Zatímco teenagerky té doby jásaly nad Lunetic či T-Boyz, pro potěchu pánského oka tu byly právě Holki. V roce 2003 se kapela rozpadla – nejprve odešla Nikola Šobichová (39), později i Klára Kolomazníková (42), nakonec přestaly vystupovat všechny. Velkého comebacku v roce 2008 se účastnily pouze tři Holki - Kolomazníková se totiž rozhodla věnovat své vlastní kariéře.

Jaké jsou vztahy mezi bývalými kolegyněmi, co na televizních obrazovkách v klipech působily jako nejlepší kamarádky, zajímá příznivce této skupiny i po 13 letech od chvíle, kdy se Holki vrátily zpět na pódia. V rámci instagramových Q&A, tedy „questions and answers“ (což přeloženo do češtiny znamená „otázky a odpovědi“) se některé dotazy týkaly právě Kláry. „Já s ní kontakt neudržuju,“ reagovala ostře rusovlasá pěnice Radana Labajová (41). „Katka a Niki asi občas jo, ale bude to hodně svátečně,“ spekulovala veřejně na sociální síti.

VIDEO: Skupina Holki: Hudbu děláme zadarmo!

Video
Video se připravuje ...

Skupina Holki: Hudbu děláme zadarmo! Thomas Kruchina, Ondřej Rybár, hudba: freemusicarchive.org (“Tell Me What I Want” by Isolated Atoms)

Tato upřímnost všechny zarazila, a tak se další otázka týkala toho, proč se spolu někdejší kolegyně nebaví. „Není důvod. Když se rozhodla, že už s námi zpívat nechce, že chce dělat svou sólovku, přestala s námi dále udržovat kontakt,“ vysvětlila Radana, a drsně dodala: „A já si s ní už prostě nemám co říct.“ Zatímco ostatní dámy k sobě mají i po všech těch letech blízko (a to i přesto, že jednu dobu mezi nimi panoval spor kvůli tomu, že si Šobichová v době, kdy už nebyla členkou skupiny, zaregistrovala ochrannou značku na název Holki), Kolomazníkovou zkrátka odstřihly.

Fotogalerie
49 fotografií