„Ano, bude mi za rok 40 let, no a co?! Každému je tolik, na kolik se cítí. A já se teď ve svém těle cítím skvěle, lépe než kdykoli dřív,“ napsala na instagramu blondýnka a zveřejnila poměrně žhavou fotku, na níž klečí na posteli. Na sobě má jen sexy černé spodní prádlo.

Připojila také úvahu ohledně toho, jak bývají ženy a matky za podobné snímky kritizovány. „Poslední dobou mám pocit, že by žena po dítěti a nedej bůh na prahu čtyřicítky, měla chodit v neoprenu. Hlavně se moc neodhalovat, protože se to už přece nehodí. Nebýt hlavně moc sexy, protože už je matka, a další podobná moudra. Nenechte se omezovat kecama a moralizováním druhých,“ rozohnila se.

„Chcete se ukázat v prádle, ukažte se. Chcete se ukázat v teplákách a nenalíčená, udělejte to. Prostě dělejte vše, jak to cítíte, a kašlete na nikdy nekončící hejty,“ vzkázala ale ostatním ženám Mašlíková.

„Vždycky se najde někdo, kdo bude mít chuť vás za něco zkritizovat a moralizovat vám, přitom je to právě ten dotyčný, kdo je sám nespokojený. Žijte podle svého, né podle druhých,“ doplnila Hanka na sociální síti.

„Já si konečně žiju podle svého a začala jsem si ujíždět na sexy prádelkách a košilkách. Mimochodem ženský, chlapi to milují,“ dodala ještě dráždivě moderátorka, která přitom po rozchodu s manželem André Reindersem (40),  nímž má syna Andrease (4,5), ještě nového partnera veřejně nepředstavila.  Nabídek má ale jistě spousty, zvlášť po zveřejnění takové sexy fotky. Ta ostatně nenechala chladné ani některé známé dámy. 

„Podle mě jsem tu jediná, která si přečetla status,“ vtipkovala Andrea Pomeje (33), která pro svůdnou fotku také nejde daleko. „Sakra. Kdybych nebyla líná jak prase, tak vypadam stejně,“ smála se zase Martina Pártlová(42), která nedávno na svět přivedla první dcerku Stellu. 

VIDEO: Nový muž v životě rozvádějící se Mašlíkové: Co o něm řekla?

Video
Video se připravuje ...

Nový muž v životě rozvádějící se Mašlíkové: Co o něm řekla? Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
37 fotografií