Namísto bujaré oslavy se blondýnka strachovala o svého čtyřnohého parťáka Danteho, který podstoupil plánovanou amputaci ocasu. O nejpochmurnějších narozeninách v životě se Mašlíková rozhovořila na svém instagramu.

„Od rána mi od vás chodí přání a já za to moc děkuju a vážím si toho. Akorát dneska nemám moc co slavit, k narozeninám mi byl nadělen nejhorší dárek za můj život, Dantík jde na amputaci, teď je na operačním sále. Myslete na nás, ať nemáme žádné další komplikace,“ požádala o pozitivní myšlenky své fanoušky.

Předzvěstí závažného problému u hřebce se sametově černou srstí byly náhlé horečky a nevysvětlitelné nechutenství. Mašlíková s chovatelkou následně zjistily, že Dantemu v důsledku zánětu nekrotizuje ocas. Přestože byla léčba zahájena ještě ten den a panovala naděje, že se Dante zcela zotaví, došlo na to, čeho se Hanka nejvíce děsila.

„Poslední rok mě život hodně zkouší,“ rozjímala moderátorka v instagramovém videu. Kromě náhlých zdravotních potíží jejího věrného parťáka se Mašlíkové loni rozpadlo manželství s bojovníkem smíšených bojových umění Andrém Reindersem (40), s nímž má malého syna.

„Ať teď prožíváte cokoliv, tak se nevzdávejte, vždycky v sobě najděte skrytou sílu, která tam je, i když si myslíte, že není. Myslete na lepší zítřky. Co nás nezabije, to nás posílí,“ dodala Hanka kuráž nejen sledujícím, ale i sobě.

VIDEO: Nový muž v životě rozvádějící se Mašlíkové: Co o něm řekla?

Video
Video se připravuje ...

Nový muž v životě rozvádějící se Mašlíkové: Co o něm řekla? Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
66 fotografií