Naposledy ho při aférce s cizí dívkou paparazzi přistihli před rokem, a to po premiéře filmu Štěstí je krásná věc. Ale o nic vážného nešlo, spíš byl na vině alkohol a uvolněné zábrany. Martin Písařík je se svou přítelkyní Míšou šťastný a užívá si výchovu dvou malých chlapečků Marka (4) a Patrika (7). 

Mám tak skvělou a navíc strašně vtipnou přítelkyni, že opravdu nechci nic měnit. Moc dobře vím, že jsem to už několikrát podělal, a nechápu, že jsme spolu, a o to víc si toho vážím. Ptal jsem se jednoho svého o dost staršího kolegy, který taky rád zlobí, zda se to věkem zlepší, a on řekl, že ne. Samozřejmě bych si ji chtěl vzít, ale mám strach, jak ji požádat o ruku,“ svěřil se Blesku herec na křtu kalendáře Online psí školka. 

Před kamerou jsem už o ruku několikrát žádal, proto mi to v reálu přijde směšné. Vymýšlím, jak to udělat, aby to bylo přirozené a moje přítelkyně se nesmála,“ dodal Martin.

VIDEO: Milovník žen Martin Písařík: Zásnuby s přítelkyní? Má strach!

Video
Video se připravuje ...

Milovník žen Martin Písařík: Zásnuby s přítelkyní? Má strach! Markéta Reinischová

Ten před časem opustil seriálový svět, s tím, že si odpočine, ale pandemie koronaviru jeho volno o rok a půl ještě protáhla. 

„Pauza byla delší, než jsem čekal. S nimi bych přečkal pandemii líp, docela frčely. Na druhou stranu jsme měl čas na rodinu, cestovali jsme i po Česku, do toho jsem daboval, takže jsme to ustáli. Teď už je spousta divadla,“ přiznal Písařík. 

Fotogalerie
40 fotografií