Pandemie kolem nás znovu nabírá na síle. Příznivci pořadu StarDance se bojí, že kvůli nemoci moderátorky Terezy Kostkové (45) se nebude konat v sobotu další kolo populární soutěže plné tance a noblesy, mnozí herci ruší představení… a nákaza se nevyhnula ani moderátorce Ivetě Kořínkové, kterou si televizní diváci jistě hned na první dobrou vybaví coby partnerku Aleše Lehkého (42) ve Snídani s Novou. „Dlouho jsem odolávala zákeřnému viru. Ale nakonec si cestu ke mně našel,“ svěřila se Iveta na instagramu.

„Vplížil se velmi nenápadně, objal celé tělo a oslabil ho. Pak se přidaly horečky a zimnice. Asi týden jsem se cítila nemocně,“ popisovala moderátorka průběh nemoci, který u ní byl - naštěstí - z těch lehčích. „Pak odešel stejně rychle, jako přišel. Už jsem fit a po nezbytné izolaci. Bylo to neskutečně dlouhé. Navíc s prckem na krku. Olí měla taky horečky, ale jinak vše zvládla skvěle. A život se konečně vrací do ‚normálu‘,“ oddychla si maminka roztomilé dvouleté dcerky Olivie. 

VIDEO: Naštvaný Jiří Lábus o odpíračích očkování: Sedmdesát procent národa jsou blbci! 

Video
Video se připravuje ...

Naštvaný Jiří Lábus o odpíračích očkování: Sedmdesát procent národa jsou blbci! Kisa Císařová

Nabízí se otázka, zda byla proti covidu-19 očkovaná. Na rozdíl od Kostkové, jíž se „podařilo“ nakazit i přes dvojí dávku vakcíny, Kořínkovou skolila nemoc ještě předtím, než se naočkovat nechala. „Chystala jsem se jít na očkování. Říkala jsem si, že přichází nevyzpytatelné podzimní období a obecně budeme méně odolní zvládat nachlazení a chřipku. Ale než jsem se na očko vypravila, tak mě navštívil covid,“ prozradila na sebe sympatická moderátorka. „Tak možná pokud chcete něco udělat, tak to neodkládejte. A může se to týkat čehokoliv,“ apeluje teď na své followery.

Fotogalerie
40 fotografií