Chlopeň dostal, jak to bývá, prasečí, neboť ta je té naší nejblížší. „Operace trvala asi pětadvacet minut. Teď je to hodně těžké, domů by mě ale snad měli propustit tento týden,“ pokračoval Kačer, který leží na JIP kardiologie v pražské Fakultní nemocnici Motol.

Dopsal knihu

Tam skončila hvězda seriálu Rodinná pouta jen čtyři dny po předávání Cen Thálie, protože jí nebylo dobře. Lékaři herci po vyšetření sdělili, že výměna chlopně je nutná. Pustili ho tedy domů s termínem operace na pondělí. Kačera to vůbec nezaskočilo, byl jako vždy se vším vyrovnaný a dnů do operace využil k dopsání knížky vzpomínek Zadními vrátky.

Pomohla víra

Herci v jeho potížích hodně pomohla víra v Boha. Už dříve přiznal, že stále čte v Bibli. „Je tam napsáno vše. Je tam kalendář, desatero, obdiv k dramaturgii Pána Boha,“ vyznal se Kačer. Na svých vzpomínkách pracoval Kačer rok. A letos v červnu, kdy mu zemřela na Alzheimerovu chorobu manželka Nina Divíšková (†84), známá jako babi ze seriálu Vyprávěj, se rozhodl připsal ještě kapitolu o jejích posledních chvílích.

VIDEO: Kačera čeká závažná operace srdce! A vdova Olga nesplnila Menzelovi přání.

Video
Video se připravuje ...

Kačera čeká závažná operace srdce! A vdova Olga nesplnila Menzelovi přání. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
29 fotografií