Sympatická rusovláska a někdejší finalistka pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar roku 2005, tedy hned druhé řady, která si získala početnou základnu fanoušků, se ještě docela nedávno nechala slyšet, že ve svém životě nic neplánuje. „Necháváme to plynout, a co přijde, to přijde,“ odpovídala na dotazy, jak to vypadá s miminkem. A přece se zadařilo – a ona svůj poklad nosí už šestým měsícem pod srdcem. „Rodit mám až na přelomu ledna a února,“ prozradila Blesku zpěvačka.

Těhotenství se ovšem na její postavě ještě nijak výrazně neprojevuje, což pěnice známá například z muzikálů Ples upírů, Mamma Mia! či Evita dokazuje svými pravidelnými selfíčky z šatny posilovny. Zatím nemá vůbec žádné bříško! V upnutých šatech vypadá, jako by se jenom trochu více najedla, a ve cvičebním úboru by ji také nikdo za ženu v očekávání rozhodně nepovažoval. „Furt mě nikdo nepouští sednout... Ach jo...“ posteskla si v nadsázce sama Míša.

VIDEO: Nosková má už 5 měsíců tajemství: Jsem těhotná a v lednu rodím!

Video
Video se připravuje ...

Nosková má už 5 měsíců tajemství: Jsem těhotná a v lednu rodím! archiv Blesku

Děťátko, které už za pár měsíců přijde na svět, bude její druhou ratolestí. Ze svého prvního manželství s Janem Horsákem má totiž roztomilou dcerku Elišku (11). „Na sourozence se moc těší, ale to ostatně všechny tři děti, které už dohromady s Jindřichem máme,“ dodává Nosková, jejíž snoubenec má tedy z předchozího vztahu děti dvě.

„Bohužel, díky mizernému soudnictví se mnou mé děti nemohly být tak často, jak jsem si přál. Tak teď to bude lepší. Zároveň jsem rád, že jsem tu novinku stačil říct mému otci. Doslova v jeho poslední hodince,“ prozradil Čanda. Jeho tatínek totiž koncem června podlehl těžké nemoci.

Fotogalerie
75 fotografií