Dlouho nic nenasvědčovalo tomu, že Monika nežije v idylickém vztahu, který prezentuje na sociální síti. Proto, když 1. května veřejně oznámila konec vztahu s hokejistou Tomášem Hornou, byl to pro mnohé šok.

„Je 1. máj, lásky čas a moje dvě životní lásky mne políbily pod stromem. A protože nemám úplně energii něco tajit, tak bych vám chtěla říct, že jsme se s Tomášem rozešli… Je to smutné, bolavé a osobní, ale bohužel i to je život,“ zveřejnila Absolonová smutnou zprávu v den svátku zamilovaných. Důvod rozpadu si nechala pro sebe s tím, že až budou jejich kluci Tadeáš (5) a Matouš (3) dospělí, řekne jim pravdu. 

Paradoxně jí rozchod prospěl už v tom, že zhubla o 18 kilo a omládla, takže by jí 45, které dnes, 27. září, slaví, málokdo hádal. 

VIDEO: Monika Absolonová je okroužkovaná! Tajná svatba se snoubencem?

Video
Video se připravuje ...

Monika Absolonová je okroužkovaná! Tajná svatba se snoubencem? Pavlína Horáková, Jan Jedlička

„Já jsem se před 45 lety narodila své mamince Blance. Nějak to uteklo, stále si připadám v něčem ještě ne dospělá a přitom už dospělá regulérně jsem. Nedávno jsem vážně přemýšlela nad tím, co budu dělat, až budu velká, no nic… Velká už taky jsem,“ rozepsala se na Instagramu Absolonová. ¨

„Tak chci byt zdravá, šťastná, spokojená, zamilovaná, milovaná, žít v pravdě a lásce, mít stále radost ze svého povolání a taky abych tu radost uměla udělat jiným a aby byli všichni moji blízcí zdraví a šťastní, a nejvíc moji kluci Tadeáš, Matouš a Jonáš. To bych si, milý živote, moc přála nejen k těmto narozeninám. Děkuju…děkuju mamce za život,“ dodala oslavenkyně. 

Gratulace od brzkého rána neberou konce. „Všechno nejlepší a hlavně opravdu to pevné zdraví... Užij si svůj narozeninový den,“ popřála zpěvačka Leona Machálková (54). 

„Moni, kéž se Ti to všechno splní. Mám Tě moc ráda,“ napsala herečka Michaela Kuklová (53). 

Fotogalerie
71 fotografií