Každá zdravá žena v produktivním věku menstruuje. To je zkrátka fakt a tvářit se, že se tohle neděje, je nesmysl. Zvlášť v dnešní době, kdy je moderní otevírat dávná tabu. Jedno takové křehké a hlavně ženské téma otevřela i Míša Tomešová.

Herečka se nikdy nebála ženských témat a ne jinak tomu je i u menstruace. Sama už dva roky spolupracuje se společností,která vyrábí speciálně navržené kalhotky, jež mají plně nahradit dobře známé menstruační pomůcky a šetřit tak ženám dlouhodobě nejen peníze, ale také životní prostředí. „Vlastně jsem zjistila, proč s nima ta menstruace neni tak obtěžující. Protože když máš tampon nebo vložku, tak se Ti “to” u většiny pohybů, co za den uděláš, připomene. Ten nekomfort, že Tě tam něco tlačí při sedání a vstávání, překáží a otravuje a tím furt máš v hlavě ten maják s nápisem menstruace,“ popisuje Míša to, co zná každá pravidelně menstruující žena.

A aby nechyběla názorná ukázka propagovaného produktu, shodila Míša Tomešová spodní část oblečení a smyslně zapózovala jen v kalhotkách. Pevný kulatý zadeček a ploché bříško, tím se nemůže chlubit každá dvojnásobná maminka, ale ona rozhodně ano!

VIDEO: Muzikálová hvězda Míša Tomešová oslavila 30: Manžel jí překvapil dárkem snů! 

Video
Video se připravuje ...

Muzikálová hvězda Míša Tomešová oslavila 3O: Manžel jí překvapil dárkem snů! Markéta Reinischová

Fotogalerie
42 fotografií