Na první pohled třináctiletá Lilia lehce připomíná Karlovu poslední manželku Mariem Mhadhbi (37), se kterou se před rokem rozvedl. Kdyby Mariem ukázala fotku ze stejného období, možná by si byly i podobné.

V té době Lilia dospívala a měla nějaké to kilo navíc. Jenže to je dávná minulost a dnes je štíhlá jako proutek, takže má lehce propadlejší tváře a zvýraznily se jí lícní kosti. Jen tmavé vlasy zůstaly. „Skoro 20 let zpátky. Kdybych jí mohla něco říct, řekla bych, ať je v klidu a víc si užívá každý dotek lásky,“ okomentovala svou archivní fotku Khousnoutdinová.

VIDEO: Lilia Khousnoutdinová: Svatba bude ještě letos!

Video
Video se připravuje ...

Lilia Khousnoutdinová: Svatba bude ještě letos! Marketa Reinischova

To je tak dojemné. To otevřené mládí, plné očekáváni. A přes všechny životní kotrmelce by člověk ty svoje zkušenosti neměnil,“ podotkl nad její fotkou jeden z jejích fanoušků.

Momentálně je Janečkova partnerka po třetím porodu a sluší jí to víc než kdy předtím. Je štíhlá, ale díky kojení má plný dekolt a spokojený výraz v obličeji. Lilia do rodiny přijala i všechny Karlovy děti. „Jednou napíšu na téma ‚matka & macecha‘, ale zatím jsem jen vděčná, že to přes všechny složitosti funguje. Sešívaná rodina,“ netají se filantropka.

Fotogalerie
59 fotografií