Rubavská nemocnice by měla okamžitě vyhlásit modrý kód, protože z nečekaně odhalených půvabů  téhle krásky možná někdo zkolabuje. Ačkoliv, v tomto případě to bude spíše zlatý kód. Právě takovou barvu měly totiž šaty herečky a zpěvačky Anny Daňhelové, v nichž se objevila na zahajovací akci filmového festivalu v Praze zvaného Febiofest. Sympatická rusovláska na sebe upoutala pozornost i tím, že si šaty pořádně vykasala…. přičemž si moc nehlídala jejich lem a odhalila celé své nožky až vysoko nahoru.

Na svém instagramu pak prozradila, komu vděčí za svou odvážnou róbu s rafinovaným korzetem a zajímavě střiženou sukní: „Do zlata mě zabalil Poner a dost si mě tím získal. Myslím, že na to, že to bylo naše první rande, mě odhadl tak akorát…“ domnívá se Anna Jiřina – a každý jí jistě musí dát zapravdu. Opravdu jí to velice slušelo. Na sociálních sítích Daňhelová rovněž přiznala, že se na Febiofestu těší nejvíce na nový film režiséra Woodyho Allena (85) Festival pana Rifkina. „A ještě si nenechám ujít film Karel od Olgy Špátové, ten dokument,“ svěřila se.

VIDEO: Kráska z Modrého kódu natočila sexy videoklip! 

Video
Video se připravuje ...

Kráska z Modrého kódu natočila sexy videoklip! Youtube.cz

Daňhelová, která se kromě hraní věnuje i hudbě (ostatně vystudovala hudebně-dramatický obor na Pražské státní konzervatoři), je věřící a jejím kmotrem je Karel Schwarzenberg (83), je divákům známá i z nekonečné Ulice. Tam její divoška Johanka dovedla svého partnera, učitele Otíka v podání Filipa Rajmonta (44), až k infarktu.

A ve filmu Kluci z hor se zase předvedla v odvážné scéně, kdy se před Jiřím Lábusem (71) a Martinem Dejdarem (56) koupala nahá v rybníce, takže si z obnažování nejspíš moc těžkou hlavu nedělá… a odhalené kalhotky na red carpetu jako nějaké faux-pas jistě nebere.

Fotogalerie
51 fotografií