V den Tobiasových narozenin sdílela zakladatelka nadace Teribear na sociální síti celou řadu fotek tohoto mladého muže, od malého rošťáka, s nímž se maminka jak tulila, tak i s ním hledala pirátské poklady, až po přitažlivého modela. Doplnila je dojemným vyznáním: „Ty jseš můj největší poklad už 21 let.“ Stalo se totiž již zvykem, že slavné matky přejí svým dětem k narozeninám nejenom v soukromí, ale i veřejně na sociální síti. Jak je vidět, ani Tereza Maxová není výjimkou.

Tobias Joshua Maxa Fetterlein, jak zní celé jméno nejstaršího synka modelky Terezy Maxové, většinu svého života prožil v Monaku a ve Francii, nyní studuje v Londýně historii a archeologii. Jeho otcem je Terezin první manžel, dánský tenista Frederic Fetterlein (51). Z blonďatého andílka vyrostl velice charismatický mladík, jenž geny své slavné maminky rozhodně nezapře - má ostře řezané rysy, plné rty a něžný pohled, díky čemuž je vyhledáván i ve světě módy. Studium u něj má však prý přednost.

VIDEO: Tereza Maxová o návratu do Česka: Jak děti zvládly přechod do jiné země?

Video
Video se připravuje ...

Tereza Maxová o návratu do Česka: Jak děti zvládly přechod do jiné země? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Pod snímky sympatického Tobiase v průběhu času se to okamžitě začalo hemžit gratulacemi jak od fanoušků, tak i od Tereziných kolegyň (nejenom) z modelingové branže. Vše nejlepší mu popřála například výše zmiňovaná Daniela Peštová, Petra Němcová (42), Pavlína Pořízková (56), Simona Krainová (48) či Pavlína Němcová (48). Kromě nich také spisovatelka Barbara Nesvadbová (46) či herečka Jana Plodková (40).

Sám oslavenec na instagram prozatím nic nepostoval… Celkově totiž nebude z těch, co jsou takřka srostlí se svým telefonem, a sociální sítě využívá (na rozdíl od své maminky) jen sporadicky. 

Fotogalerie
56 fotografií