Přestože už 19 let nejsou manželé, nadále mezi nimi panují velice vřelé vztahy. Řeč je o hereckém duu Bolek Polívka a Chantal Poullain, kteří spolu i nadále vystupuji v Divadle Bolka Polívky. V den Bolkových narozenin sdílela půvabná Chantal, co si i po mnoha letech strávených v Česku stále zachovává svůj francouzský šarm (a výrazný přízvuk), fotku z legendární hry Šašek a královna. „Náš Bolek má dneska 72! Přeju ti, abys tu s náma vydržel aspoň do 102!“ napsala na instagram herečka, jejíž kořeny sahají do Marseille.

„Jednou jsi mi, táto, řekl: ‚Kdybychom spolu seděli v lavici, tak nás rozsadí…‘ Jsi nejen můj otec, kolega, spoluhejs a mistr… Jsi můj přítel. Všechno nejlepší, tatínku, všechno nejlepší, králi...“ vzkázal mu skrze sociální sítě zase jeho syn Vladimír.

Kromě tohoto pohledného mladého muže, jenž moderoval show Tvoje tvář má známý hlas, má Bolek ještě dalších pět potomků: Annu (42), úspěšnou herečku známou třeba z komedie Účastníci zájezdu, Po čem muži touží či Ženská na vrcholu, divadelní scénografku a režisérku Kamilu (46), a syny Jana (16) a Františka Antonína (13) s dcerou Marianou (12), což jsou tři dítka, která pocházejí z jeho současného vztahu s Marcelou Černou (51). Tu si loni v únoru vzal po dlouhodobém partnerském soužití za manželku.

VIDEO: Můžu dál? Chantal Poullain se rozpovídala o svém vztahu s Bolkem Polívkou!

Video
Video se připravuje ...

Můžu dál? Chantal Poullain se rozpovídala o svém vztahu s Bolkem Polívkou! TV Barrandov

Superlativy na známého herce a komika nešetřila ani Eva Holubová, která v nejednom snímku ztvárnila jeho manželku – například v komediích Cesta z města, Cesta do lesa či Pupendo. „Já tak ráda hraju s Bolkem!! A jsem vděčná každýmu režisérovi, který mne s ním obsadí,“ svěřila se na instagramu herečka, co nyní s jeho synem Vladimírem hraje v primáckém seriálu Slunečná.

Přestože ji ale s Polívkou pojí za všechna ta léta silné přátelství, na jeho velký den populární umělkyně (málem) zapomněla… „Vůbec jsem nevzpomněla, že má narozeniny, neboť mi nedošlo, kolikatýho je. Žiju mimo čas a prostor,“ posteskla si Holubová, jíž omlouvá skutečnost, že celý víkend strávila natáčením v Brně.

Fotogalerie
96 fotografií