Každá z postav je úplně jiná a sestava herců už teď zaručuje kvalitní výsledek. „Hraju Edu, jenž je dost křupan a kterého na terapii dohnala manželka, protože mu přišla na dvě baby. On tam teď musí docházet, i když, jak říká sám, toho nechat nechce, a navíc je teď na diskrétní seznamce, takže by to teď nemělo rupnout,“ vykreslil Aha! Šteindler svou postavu.

Úplným Edovým opakem je hodný a sympatický učitel Cyril. „Největší motivací Cyrila je, že miluje svou rodinu a bojí se svých erotických představ, aby ji nezničil. To je důvod, proč jde na terapii, ale číhá tam na něho ještě větší problém, než by čekal,“ nastínil Mádl svou roli. Na terapii také zavítá Bolek coby Přemek.

„Jsem stárnoucí scenárista v posledním tvůrčím tažení a domnívám se, že by mi mohly tyto seance pomoci dostat se z mých intimních problémů,“ naznačil lehce Polívka. Sezení probíhá pod taktovkou nepříliš zkušené a především krásné psycholožky Lindy, již hraje Kristýna Hrušínská (36). Jak tohle vše asi může dopadnout...

Režie se ujal filmově debutující Matěj Balcar (30), jehož stejnojmenná hra uváděná v Divadle Na Jezerce se stala diváckým hitem.

VIDEO: Pánský klub Milana Šteindlera: Jsme partička mužů závislých na sexu!

Video
Video se připravuje ...

Pánský klub Milana Šteindlera: Jsme partička mužů závislých na sexu! David Turek

Fotogalerie
52 fotografií