Nebyla to ale žádná samoúčelná exhibice. Letošní garden party se totiž konala v duchu hesla naruby. A jelikož by hostitel měl jít všem příkladem, po zahradě se Petr Janda pohyboval v oblečení otočeným rubem vzhůru. Vyvstala tak zcela legitimní otázka, zda má svůj outfit vyladěn do posledního detailu, tedy zda má na sobě naruby úplně všechno.

„No hele, mám je naruby,“ pochlubil se Blesku rockový muzikant poté, co si rozepnul zip u kraťasů a odhalil naruby oblečené slipy. Ty mu prý, stejně jako i ponožky, zásadně vybírá a kupuje manželka Alice Jandová (39). Při výběru údajně matka dvou společných dcer nikdy nešlápne vedle. „Materiál samozřejmě ví. Nemůže mi koupit žádný silon. Jsem bavlňák,“ svěřil Blesku Petr Janda. O čtyřicet let mladší Alice Jandová si dress code vyložila po svém.

Na oblečení si oblékla bílé spodní prádlo, a to včetně provokativního podvazkového pásu. Velkou míru pozornosti na sebe přitáhl i kardiochirurg Jan Pirk (73). Společně s manželkou Blankou si téma zahradního setkání vyložili po svém a prohodili si oblečení. Zatímco věhlasný lékař lidských srdcí si oblékl manželčiny šaty, ona měla na bílé košili motýlka, který je pro Jana Pirka tak typický. Naopak vcelku dlouho nepoznaná zůstala Marta Jandová (47). Ta si s pomalovaným obličejem užívala pocit, že je sice nápadná, ale málokdo na první dobrou rozpoznal, že se jedná právě o ni.

Fotogalerie
61 fotografií