Mateřství, jak herečka Veronika Arichteva přiznává, je občas trochu „invazivní“ a skloubit ho s jejími pracovními aktivitami je někdy trochu oříšek. „Hrozně mi chybí spánek. Na to si nezvyknu nikdy. Ale mám hlídací babičky a manžela, kterej mi Luku ráno sundá ze zad a občas vrátí až za pár hodin. Já bych nedokázala bejt jenom doma a snažit se bejt dobrá máma, já musim dělat i jiný další věci, abych byla šťastná,“ přiznala na sociální síti tmavovlasá kráska, která se ve světě internetu zdárně profiluje i jako influencerka.

Přesto však prostřednictvím Q&A, tedy na instagramu velice populárním „questions and answers“ (což česky znamená „otázky a odpovědi“), na dotaz, co ji na mateřství nejvíce překvapilo, reagovala sympatická členka humoristického tria 3v1 jasnou odpovědí: „Že chci ještě jedno miminko!“

Přiznala také, že by si přála hodně velkou rodinu, zároveň si však uvědomuje, že to možná už nestihne. „Ale ještě jeden kousek bych ráda,“ zdůrazňuje manželka režiséra Bisera Arichteva (44), jenž stojí za úspěšnými seriály Četníci z Luhačovic, Kukačky nebo První republika, v níž si Veronika zahrála.

VIDEO: Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Na první dítko s talentovaným filmařem si přitom Veronika musela počkat dlouhých sedm let od sňatku, brali se v roce 2013, Luka přišel na svět koncem září loňského roku. Jak sama herečka přiznala, pracovní závazky měly u ní přednost před mateřskými pudy. Neodolala například nabídce objevit se v show StarDance …když hvězdy tančí. „Zvažovala jsem, jestli se pokoušet o miminko, nebo o tanec. Volila jsem jednodušší variantu,“ nechala se tehdy slyšet. S tanečníkem Michalem Necpálem (34) byli velice úspěšní a vypadli ze soutěže až těsně před finále.

Fotogalerie
94 fotografií