„Pozitivní vibrace všem. Tohle je naše nová značka. Vyrábíme šperky. Stříbro. Kameny z celého světa. Bronz. A recyklujeme a přešíváme oblečení,“ odtajnila nové podnikání na sociální síti, spolu s fotkami z latinskoamerických trhů v Praze. Zmínit se ale zapomněla, že dlouhovlasý indián smějící se zpoza stánku je otec jejího miminka, které by mělo za pár měsíců přijít na svět. Podle zjištění Aha! si potetovaný mladík říká Cesar a pochází až z daleké Jižní Ameriky.

Ve svém pouličním etno stánku zaměstnal teď i Eriku, která s ním celou sobotu prodávala na pražském náměstí Republiky. Pokročilé těhotenství už se nesnažila nijak skrývat, a i kdyby ano, mateřské pudy potlačit už moc nedokázala. Místo aby se věnovala zákazníkům, měla oči jen pro miminko své kamarádky, která ji přišla navštívit. Když už ho nechovala, hladila si při pohledu na něj svoje bříško.

Mateřství herečce každopádně sluší. Po vážném onemocnění štítné žlázy, kvůli kterému v roce 2016 přišla o hlas a rok se dávala dohromady, je pro ni těhotenství téměř odměnou. Po miminku prý dlouho toužila. „Samozřejmě, že bych si to přála, ale zatím k tomu nedošlo. Děti miluji a určitě je mít budu, pokud mi to bude umožněno,“ nechala se před pár lety slyšet.

Herečka na exotické typy evidentně trpí. Ještě loni to nicméně vypadalo, že bude mít miminko s někým úplně jiným. Čtyři roky totiž Stárková žila s baskytaristou Zayou Ganboldem s mongolskými kořeny. V listopadu 2020 nicméně pro Novinky.cz potvrdila rozchod: „Před více než půl rokem to skončilo.“ Muž, s nímž přišla do jiného stavu, podle informací Aha! už mnoho let žije v Praze a živí se výrobou etno šperků.

TVOJE TVÁŘ: Erika Stárková má pro strach uděláno!

Video
Video se připravuje ...

TVOJE TVÁŘ: Erika Stárková má pro strach uděláno! TV Nova

Fotogalerie
44 fotografií