Kamila Rundusová alias Kamu tvrdí, že její prsa byla ta nejkrásnější. Ovšem přiznává, že žít s nimi nebyl žádný med už v době, kdy ještě nevěděla, že právě ony mohou být z části příčinou jejích potíží. „Padaly mi vlasy, přišla jsem o menstruaci, lítala mi váha, ale hlavně psychika. Běhala jsem po doktorech a ,vše bylo v pořádku',“ prozradila s tím, že když jí lékaři říkali, že je to normální, učila se to přijímat a žít s tím.

Jenže můj úsměv střídaly migrény, a tak náhlý výkyvy nálad, že se se mnou někdy nedalo vydržet. I já se sebou někdy měla co dělat. Měla jsem strach o tom mluvit, protože jsem se bála, že mě lidi budou soudit,“ popsala, co předcházelo jejímu rozhodnutí zbavit se prsních implantátů. Dodala, že příznaky se velmi podobaly PMS, jenže nemenstruovala. Když začala vnímat své tělo, došlo jí, že s úzkostnými stavy se pojí palčivá bolest na hrudníku, kde měla implantáty.

Letos v lednu jí lékař sdělil, že trpí syndromem polycystických ovarií, se kterým je spojena neplodnost, narušený endokrinní systém, inzulinová rezistence atd. Její plán na vyndání implantátů velmi chválil, protože implantáty mohou léčbu PCOS blokovat.

„Ženy s PCOS jsou extrémně citlivé na vše chemické (parabeny, sulfáty atd.), na lepek, cukr, laktózu, ale i cizí tělesa v těle jako implantáty,“ vysvětlila na instagramu s tím, že na operaci čekala 9 měsíců a nemohla se dočkat, protože stejně dlouho neměla ani menstruaci.

Její operace dopadla na výbornou a cítila okamžitou úlevu. „Deset dní po operaci jsem dostala menstruaci. Zlepšila se mi pleť z nuly na sto, z hřebenu netahám tolik vlasů. Nemám zelený kruhy pod očima, ale hlavně se cítím lehce, svěže a krásně,“ svěřila a dodala, že i přesto implantáty miluje, protože jí pomohly nabrat sebevědomí, které měla kvůli váhovým výkyvům na bodu mrazu.

O svých zdravotních potížích už Kamu mluví zcela otevřeně a prsní implantáty nikomu rozmlouvat nechce. „Jen si je prosím dělejte, pokud jste zdravé a cítíte, že vám pomohou. Ať si každý se svým tělem dělá, co chce. Ale ať neztrácí čas a začne se vnímat zevnitř, ne jenom z venku,“ zamyslela se a dodala, že plasty už stejně „nefrčej".

Video: Gottovým zemřela Stella. Rozchod Kamu s přítelem. A Jandovi voda vyplavila penzion

Video
Video se připravuje ...

Gottovým zemřela Stella. Rozchod Kamu s přítelem. A Jandovi voda vyplavila penzion! Blesk TV

Fotogalerie
31 fotografií