Společnými fotografiemi s Andrém Reindersem (40) a synem Andreaskem z prodlouženého víkendu na chalupě v Harrachově probudila moderátorka Hanka Mašlíková ve svých sledujících další naději, že by se s partnerem přeci jenom mohla dočkat happy endu.

Olej do ohně žhnoucích spekulací přilila jak snímkem vysekaného sportovce na lehátku, tak momentkou u krbu, k níž modelka napsala: „Romantika se salámem“.

Náhlý příval nadšených reakcí však musela Mašlíková utnout – romantika byla opravdu jen se salámem. „Naše společné dovolené a výlety po rozchodu jsou pro některé lidi nepochopitelné, ale pro mnohé jsme vzorem, jak fungovat po rozvodu,“ zahájila svou řeč Mašlíková u společného rodinného snímku z lanovky.

„Nalijme si však čistého vína, není to tak jednoduché a idylické, ale… Ačkoli spolu už 8 měsíců nežijeme, každý už máme tak nějak svůj život, často je to sebezapření, rozcházíme v názorech a prioritách, občas se to neobejde bez výčitek a konfliktů, tak se snažíme být těmi nejlepšími rodiči pro Andreaska,“ připomněla Hanka hlavní důvod, proč se svým brzy exmanželem chce vycházet.

Moderátorka ve svém monologu přiznala, že i přes neshody a touhy zabít jeden druhého se dovolené snaží udržovat v přátelském duchu a táhnout za jeden provaz, neboť je Andreasek nejšťastnější, když vidí své rodiče pohromadě. Podle Mašlíkové ale brzy budou muset čelit nepříjemné pravdě. „Mám obavy, že až budeme mít oba vážné vztahy, tahle “dovolenková rodinka” už nebude moc reálná,“ uvedla pochmurně.

VIDEO: Nový muž v životě rozvádějící se Mašlíkové: Co o něm řekla?

Video
Video se připravuje ...

Nový muž v životě rozvádějící se Mašlíkové: Co o něm řekla? Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
84 fotografií