Když před osmi lety napsal první recenzi na restauraci v Jeseníkách, netušil, že z toho časem vznikne velký hit a dobrý byznys. Lukáš Hejlík už navštívil přes tisícovku gastro podniků. Dle jeho slov ale vždy platí.

„Já vím, že si každý myslí, že to mám všude zadarmo, ano, najdou se podniky, kde nechtějí zaplatit, tak ve výši účtu dávám personálu spropitné, a to si vezme každý,“ usmívá se herec, který za ty roky utratil za jídlo a pití víc jak dva miliony. 

Myslím si, že je to okolo dvou a půl milionu korun. Ale když si vezmete, že jsem dost ušetřil na nákupech potravin, protože jsem neustále na cestách a jím po podnicích, tak jsem vlastně na tom skoro stejně jako ostatní lidé. Zkuste si někdy spočítat, kolik člověk utratí ročně za potraviny a ta částka rozhodně nebude malá,“ tvrdí Blesku Hejlík. 

VIDEO: Manželka Lukáše Hejlíka promluvila o dalším dítěti! Ví o tom její manžel?

Video
Video se připravuje ...

Manželka Lukáše Hejlíka promluvila o dalším dítěti! Ví o tom její manžel? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Své poznatky a zkušenosti popsal v knize, která se stala úspěšnou a vydělala mu. „Jako autor jsem na provizích vydělal okolo dvou milionů, a to není špatné,“ přiznal v magazínu procne.idnes.cz Lukáš, který návštěvy podniků spojil se zajímavými místy v okolí a pro televizi o tom točí seriál. 

Ale není jen blogger a gastromaniak, ale i herec a do kin se již brzy dostane film Deníček moderního fotra, kde hraje společně s Jiřím Mádlem, Terezou Ramba nebo Ondřejem Malým

Fotogalerie
44 fotografií