Slavnostní premiéra komedie Matky byla několikrát kvůli pandemii koronaviru odložena. V pondělí večer se ale herci dočkali. „To byl tak úžasnej pocit, být znovu v kině! Konečně se zase něco děje,“ prozradila Blesku Hanka, kterou v časech pandemie přepadaly stavy úzkosti. Ve filmu hraje jednu z matek, stejně jako Petra Hřebíčková (41), Gabriela Marcinková (33) a Sandra Nováková (39).

Vagnerová je ale jako jediná z hlavních hvězd bezdětná, takže na rozdíl od ostatních protagonistek v pražské Lucerně setrvala přes půlnoc. „Když jsem byla rok v teplákách, tak jsem si říkala, že je čas to pořádně nakopnout, a proto ta zlatá. Šaty mám od Kláry Nademlýnské a líčení také od profesionálky. Asi tři hodinky jsem se připravovala,“ prozradila herečka, která nechtěla nic podcenit.

Kdo se hodil do gala?

Další hvězdou filmu je Petra Hřebíčková, která se co nevidět stane potřetí maminkou. Zvolila dlouhé, černé saténové šaty, ve kterých vyniklo její bříško. „Termín mám v červenci, ale nic více neprozradím,“ řekla Blesku herečka. Podpořit kolegy přišli i herečka Elizaveta Maximová (29), režisér Patrik Hartl (44) nebo Lenka Vlasáková(49), jejíž manžel Jan Dolanský (43) v komedii také hraje.

Vedro a vypnutý výtah

Večírek se konal na střeše pražské Lucerny. „Je tam vedro, není tam skoro žádné pití, a ještě produkce nezažádala o prodloužení provozu páternosteru,“ lamentoval na odchodu Ivan Vodochodský (57). Herec a moderátor jen tak tak stihl poslední jízdu a politoval všechny na střeše, kteří pak budou muset zdolat desítky schodů po svých...

VIDEO: Hana Vágnerová: Půlku léta strávila s "mrtvým nebožtíkem"

Video
Video se připravuje ...

Hana Vágnerová: Půlku léta strávila s "mrtvým nebožtíkem" Veronika Kuželková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
28 fotografií

Podívejte se na novinky na Netflixu a HBO GO >>>