„Tak jo… všechno je vždycky nakonec jinak, než si člověk myslí,“ posteskla si na sociální síti Monika. „Já prostě umím žít,“ připsala k fotce, na níž má levou nohu v sádře. Podle informací Blesku spadla zpěvačka ze schodů!

„Byla jsem nešikovná, nesla jsem krabici a spadla jsem ze schodů. Aspoň krabice to přežila,“ prozradila Blesku sama Absolonová, která i přes bolesti neztrácí humor. 

Na sociální síti už jí řada kolegyň a kamarádek vyjádřila účast a politovala ji. „Ježkovo voči, holka moje,“ divila se zpěvačka Martina Pártlová(42), která zrovna řeší příjemnější starosti - má těsně po porodu dcery Stelly. „Moni!! Ať jsi brzy zahojená,“ ozvala se zase moderátorka Lucie Křížková (36) a potichu nezůstala ani zpěvačka Leona Machálková (54). „No teda... foukám na bebi, v tom vedru to je terno.“

„Hele, zlomená noha znamená konec vztahu, fakt. Vzpomeň si na mě,“ vtipkovala zase Vendula Pizingerová (49), čímž narážela na fakt, že muzikálová Evita či Kleopatra je čerstvě po rozchodu s hokejistou Tomášem Hornou (40). Dokonce i bývalá první dáma Dagmar Havlová (68) přišla s podobným odůvodněním. Na vině je psychika... „To se děje ve stresu. Dají ti ortézu a můžeš hrát. Taky to tak dělám. Hodně štěstí,“ poradila rovnou Monice, která už má za sebou první vystoupení před lidmi po koronavirové pauze. Kromě koncertu už odehrála i Duety s Filipem Blažkem (47), a to třeba v Karlových Varech či na pražském Vyšehradě. Tak snad teď nebude muset zase »sedět doma«. 

VIDEO: 7 pádů Honzy Dědka: Trapas Absolonové s Gottem! Byla jsem citově vyprahlá!

Video
Video se připravuje ...

7 pádů Honzy Dědka: Trapas Absolonové s Gottem! Byla jsem citově vyprahlá! FTV Prima

Fotogalerie
64 fotografií