„Chtěla bych uvést na pravou míru, že nemám anorexii, jak se to psalo v článcích. Jen jsem ji zmiňovala, protože jsem s ní byla už jednou chybně spojována. Můj problém je nejspíš ortorexie, která se taky řadí mezi PPP,“ napsala loni na podzim Mariana Prachařová na svůj instagram, po tom, co musela přiznat, že propadla karanténnímu hubnutí až moc a z původního plánu začít jíst zdravěji a nepít alkohol se rozvinula zmiňovaná duševní nemoc.

Nedlouho nato se dcera herců Dany Batulkové (63) a Davida Prachaře (62) ve svém podcastu Sarkastický kafe dušovala, že se závislostí na zdravé výživě a chronickým počítáním kalorií bude bojovat, aby zase mohla být tou šťastnou mladou ženou, která si užívá života a nemá v hlavě jen kalkulačku na příjem energie ze zkonzumované potravy.

Bezmála rok ale uplynul a Mariana buď skutečně je, nebo na fotkách vypadá čím dál štíhleji. Její poslední fotka v zrcadle, ze které je patrné, jak moc štíhlé nohy se pod volnými džínami schovávají, je toho důkazem. I v obličeji je herečka oproti minulosti až moc hubená, i když ani předtím nebyla žádná boubelka...

VIDEO: Mariana Prachařová: Co práskla na svého bratra Jakuba Prachaře?

Video
Video se připravuje ...

Mariana Prachařová: Co práskla na svého bratra Jakuba Prachaře? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
23 fotografií