„Bůh je láska,“ napsala na instagramu stručně Vanda, jako by snad chtěla citovat písničku z muzikálu Johanka z Arku, v níž se zpívá „Láska je bůh a bůh je láska...“ A to vše navíc u fotky, na níž líbá svého partnera. Moc z nich ale vidět není, a tak by třeba ne každého napadlo, že se jedná o veselku.

Prozradila ji ale změna příjmení na instagramu, kde má teď napsáno Vanda Pilař Chaloupková. Zřejmě si tak po sňatku ke svému příjmení připojila i to manželovo.

Další snímek, kde už díky bílé róbě a květině v ruce nemůže být o svatbě pochyb, pak brunetka přidala do stories. Květy zdobí pak i ji samotnou, jelikož má na hlavě krásný věneček. Její muž Oskar zase na fotce zvedá vítězně ruku k nebi. 

Dvojice, která o svých zásnubách informovala již v lednu 2020, ale pak s obřadem čekala na příznivější situaci ohledně koronaviru, si pro obřad vybrala romantické prostředí gotického chrámu Kostel Nanebevzetí Panny Marie v Dobronicích u Bechyně. 

Chaloupková, která si v Modrém kódu zahrála jednu z lásek Matyho Bojana v podání Davida Gránského (29), před časem popsala i to, jak probíhaly samotné zásnuby. „Oskar mě požádal o ruku na dovolené v Thajsku. Dostala jsem prstýnek, který má rodinnou tradici. Nosil ho dva týdny v kapse, ale nic jsem netušila. Na pláži jsme se pak zasnoubili.“ Zkrátka, velká romantika. Nezbývá než novomanželům popřát hodně štěstí.

VIDEO: Vanda si zahrála také v První republice! Jakou měla roli?

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se na novou postavu v druhé řadě První republiky, je to kočka! Igor Hellebrandt/BPŽ

Fotogalerie
32 fotografií