Přestože Felix a Lucie oznámili veřejně rozchod, saxofonista se s o 40 let mladší výtvarnicí schází i nadále a prozatím s ní i sdílí bydlení. „Ať si milý Felix dělá s tou paní úplně, co chce. Ať si dělá, co chce, i bez té paní. Mně už je to totiž vážně fuk. Dokážu být šťastná i bez něho,“ vzkazuje Slováčkovi jeho stále ještě zákonná manželka ostrým i povzneseným tónem.

Nemá to cenu

Zároveň si ale u moře utřídila myšlenky ohledně rozvodu jejich manželství. „Rozvést se opravdu nechci, to jsou jen fámy!“ vyvrací Dáda spekulace, jež se v posledních dnech objevily. Takovou radost prý manželově exmilence neudělá... Vždyť Lucie se s Felixem rozešla jen proto, že se nerozvedl a odmítl s ní založit rodinu. Patrasová navíc míní, že po 40 letech manželství a dvou dětech už nemá cenu hrnout se do nějaké soudní bitvy... „V našem věku nám to za to už skutečně nestojí. Rozvod, to je stres a problémy, a to ani já, ani můj manžel už nepotřebujeme. Jsme už na to oba moc dospělí,“ míní Dáda.

Bez naschválů

Jde jí prý pouze o jedinou věc... „Ať si má Felix svůj život, já ho mám také. Důležité je, abychom se k sobě chovali slušně, abychom si nedělali naschvály a mysleli na to, že máme dvě skvělé děti, které nemají zapotřebí se za své rodiče stydět,“ říká herečka a zpěvačka. Ze Španělska, kde je s kamarádkami, se vrátí už zítra. „Těším se na svoje zvířata. A když tam najdu Felixe, budu OK. A když ho tam nenajdu, budu také OK. Takto si to nastavil,“ uzavírá Dáda.

Stěhování s otazníky

To, jestli se Felix opět se vším všudy nastěhuje od Gelemové k synovi, nebo do jejich společné vily, nechává Dáda jen a jen na něm. „Je to jeho dům, tak jako můj. Včera mi zrovna z něho volal. Byl v pohodě, koukal se na televizi,“ tvrdí Patrasová.

VIDEO: Felix Slováček otevřeně: O rozchodu s ex milenkou Gelemovou, návratu k Dádě i novém vztahu

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček otevřeně: O rozchodu s ex milenkou Gelemovou, návratu k Dádě i novém vztahu Kisa Císařová, Lukáš Červený

Fotogalerie
50 fotografií