Sociální sítě jsou zvláštní místo. Každý zde má totiž pod rouškou internetové anonymity potřebu vyjadřovat se k naprosto všemu, co potká. Rýpat, kritizovat, nebo „hejtovat“, což je termín pro posílání nenávistných vzkazů. Půvabná plavovlasá moderátorka Zorka Hejdová se s tím setkává právě nyní, ve svém šestinedělí, kdy se při péči o synka Nikolase (1 měsíc) prostřednictvím svého instagramu dozvídá… že dělá všechno špatně. „Hele holky… moje trpělivost snese hodně, ale ‚vocaď pocaď‘,“ vzkázala všem kritikům moderátorka rázně.

„Už jsem se dozvěděla v directu za ty tři týdny opravdu leccos od chytrých maminek. Že malýmu ničím záda, že je málo oblečenej, že je hodně oblečenej, a dokonce i to, že když mám v obýváku puštěnou muziku, že může mít následky, protože mu ta moje hudba způsobuje v hlavě chaos! To je zatím nejvíc zjištění,“ vypočítávala v instastories choť moderátorka Míry Hejdy (37). Dokonce i pár podobných výtek zveřejnila, aby dokázala, s čím se musí potýkat – každá z výtek je však alibisticky zakončena obligátní větou „je to jen můj názor, nemyslím to špatně“.

VIDEO: Zorka Hejdová: Poslední natáčení před porodem!

Video
Video se připravuje ...

Zorka Hejdová: Poslední natáčení před porodem! Kateřina Štichová

„Já vím, nemyslíte to špatně… jen pamatujte, že kdyby se každá máma starala hlavně o svoje dítě, bylo by o všecky dětičky na celým světě krásně postaráno,“ reagovala Zorka. Zdůraznila však, že se z těchto nevyžádaných rad nehroutí a snaží se to vše brát s nadhledem. „Většinou mě to vlastně pobaví. Jen je to fakt mazec, jak si některý mámy dovolí hodnotit některý věci z fotky, z videa… hodnotit jiný mámy a jiný děti… V životě by mě to nenapadlo, někomu tohle psát.“

Bohužel je však coby celebrita pod drobnohledem mnoha lidí, však jenom na instagramu má na 280 tisíc followerů. Proto připouští, že s tím vlastně dopředu počítala, a tušila, že něco takového přijde. „Martino, připrav si nervy,“ vzkázala pro další těhotné hvězdě českého šoubyznysu, zpěvačka kapely Čechomor a bavičce z komického tria 3v1 Martině Pártlové(41). Ta totiž právě teď čeká svoje první miminko, a není pochyb, že i ona se záhy stane terčem všech odbornic z Mimibazaru.
Video
Video se připravuje ...

Zorka Hejdová: Poslední natáčení před porodem! Kateřina Štichová

Fotogalerie
79 fotografií