„Láska ve mně je, v mém životě je tak i tak, mám prostě moc hezkej život a jsem za něj vděčná,“ mlžila ohledně svého milostného života v rozhovoru pro Showtime Aneta Langerová.

Ať to již byla jen shoda okolností, nebo jasný záměr, co měl divákům leccos naznačit, kamera zabrala hlavně bříško zpěvačky, které sice maskovalo volnější černé tričko, ale přece jen se zdálo být výraznější, než bývalo kdykoliv předtím v Anetině kariéře. Pokud by skutečně nosila pod srdcem miminko, o jejích slovech, že láska je v ní, by se skutečně nedalo pochybovat.

VIDEO: 7 pádů Honzy Dědka dnes: Langerová promluví o svých neřestech.

Video
Video se připravuje ...

7 pádů Honzy Dědka dnes: Langerová promluví o svých neřestech. FTV Prima

Otázkou ale je, jak to vlastně Langerová v současnosti má a kdo s ní tedy bude případnou ratolest vychovávat. „Je to prostě hezký vztah, tak doufám, že vydrží,“ řekla jen nejasně zpěvačka známá z první řady soutěže Česko hledá SuperStar. V minulosti přitom vyšlo najevo, že ve vztazích dává přednost ženám - o tom, zda teď žije rovněž se ženou, nebo mužem, však v rozhovoru nepadlo ani slovo.

Koneckonců nezaznělo ani potvrzení toho, že je nyní skutečně v jiném stavu. Třeba se na její postavě jen začaly projevovat dlouhé měsíce karantény a omezeného pohybu - ovšem pravdou je, že Aneta se hýbe i nyní. Prozradila například, že hodně času tráví s bratrem či tatínkem, jezdí na různé výlety a podobně. Kromě toho mají už její sourozenci i děti, takže zpěvačka v tomto ohledu nic nezatajovala, když přiznala, že s nimi ráda tráví čas. „Já jsem obklopená dětmi, jsem šestinásobná teta, na což jsem velmi pyšná,“ přiznala pro Showtime s tím, že s dětmi svých sourozenců absolvovala i některé hodiny online výuky - prý jí připadaly velmi zábavné.

Fotogalerie
46 fotografií