Produkce filmu režiséra Petra Hejzlara, který zatím nese název Tvář pomsty, hledala k Alici Bendové dceru. A ji tak napadlo, že by to mohla zahrát její dcera skutečná. 

Alička měla včera svou premiéru, hrála mi dceru a šlo jí to jako po másle. Nejdřív cestou tam prožívala klasickou nervozitu, a pak to na place rozbalila a nervy byly tytam. Začínaly jsme zrovna dramatickou scénou, a když jsme skončily, tak Alička vybuchla smíchy – klasika, to dělám taky, aby ve mně nezůstávaly negativní emoce,“ pochlubila se na sociální síti Bendová

VIDEO: Alice Bendová: Já, stará bába, vedle chlapa, co zhubl 14 kilo

Video
Video se připravuje ...

Alice Bendová: Já stará bába vedle chlapa co zhubl 14 kilo. 

Hrozně ji to bavilo, tak pokud to tak zůstane, nebudu jí bránit a ani samozřejmě tlačit na pilu. Když bude chtít jít na konkurz, nebo ji někdo osloví, proč ne. Rozhodně nebudu urputná matka, co ji bude za každou cenu všude cpát,“ řekla Blesku Alice. 

Malá Alička je velmi pohybově nadaná a nad jejími akrobatickými kousky občas zůstává rozum stát. Přemety metá jako profesionálka. Sexy herečce vůbec nevadí, že jí její dcera třeba jednou bude konkurovat. „Naopak, co je doma, to se počítá a já, stará bába, už taky potřebuji vyměnit,“ dodala se smíchem herečka, která rozhodně má ale do stáří ještě daleko a ani jako bába nevypadá. 

Fotogalerie
36 fotografií