A nedá si pokoj! Už tolikrát držela dietu, naběhala desítky kilometrů a stejně pořád se svou váhou bojuje. Alice Bendová si tentokrát na pomoc vzala fotografie z doby, kdy v seriálu Bazén hrála plavčici Ajku. Tehdy měla skutečně postavu jako lusk. 

Momentálně si připadám jako dvě plavčice Ajky v jedné. Ano, letos před dovolenou jsem dostala dolů 4 kila, ale teď mám nahoře ještě víc, protože se chodím pást do špajzu, doslova jsem dětem vdechla velikonoční nadílky (VŠECHNY).“

VIDEO: Alice Bendová: Já, stará bába, vedle chlapa, co zhubl 14 kilo

Video
Video se připravuje ...

Alice Bendová: Já stará bába vedle chlapa, co zhubl 14 kilo 

„O návštěvách toho chladného prostoru s dveřmi ani nemluvím. Jsem schopná vypít smetanu a ještě lžičkou vyžrat ten usazený tuk,“ přiznala se na sociální síti herečka. 

Aktuální fotku pak Alice raději nezveřejnila, prý by se jí její fanoušci lekli. Dokonce je vyzvala, aby hádali její aktuální váhu, kterou raději zamlčela. Určitě to ale nebude tak dramatické, jak to herečka líčí.

Jo budu běhat, i když mě bolí koleno (asi úbytek chrupavky),“ slibuje věčná dietářka Bendová, která se ale mužům vždy líbila. Jistě ani s pár kilo navíc to nebude jiné...

Fotogalerie
51 fotografií