„Dneska je to přesně měsíc, co mě navštívil covid-19,“ svěřil se fanouškům na instagramu Emanuele, kterému se říká i zkráceně Manu. „Po osmi dnech s vysokými teplotami, až čtyřicítkami, jsem byl hospitalizovaný v Motole s covidem a oboustranným zápalem plic,“ vysvětloval, že na tom opravdu nebyl nejlépe.

Ve špitálu prý strávil skoro 11 dní, a tak není divu, že teď, když už se cítí přece jen o něco lépe, chtěl vyjádřit svůj vděk všem, kdo o něho pečovali. „Chtěl jsem poděkovat všem, co se o mě starali - doktoři, sestřičky a tak dále,“ napsal Ridi a v hashtazích pak odhalil, že tato zpráva byla zamýšlená do Fakultní nemocnice v Motole.

Kuchař se také svěřil s tím, že už se doléčuje doma, ale pořád se necítí zdaleka fit. Ostatně to dokazovala i fotka, na níž je Ital zabalen v šedivé mikině a na ústech má ještě pořád kyslíkovou masku. „Už jsem doma, ale ani ne na 50 %... Bude to trvat... Ale jsem tu!!“ vzkázal odhodlaně charismatický Ridi, jehož kouzlu podlehla jednu dobu i jeho taneční partnerka ze StarDance Lucie Hunčárová (35).

Na závěr pak Emanuele varoval všechny ostatní a připomněl, že tuto nemoc, která se chová naprosto nevyzpytatelně, není radno podceňovat. „Dejte si pozor, není to sranda. Ať se vám daří,“ vzkázal na sociální síti. Ostatně ví, o čem mluví - jak dříve prozradil Blesku, nevypadalo to s ním jednu dobu vůbec dobře. Kdyby nezabraly kortikoidy, které dostával, skončil by dokonce na ventilaci. Strach o něj měla jeho bývalá žena Jana a samozřejmě i jejich syn Giacomo.

Fotogalerie
35 fotografií