„Svatba byla veliká. Dopadlo to ale tak, že jsme usoudili… nebo takhle, já jsem asi nebyl výstavní manžel a chápu manželku,“ prozradil Blesku Marcel Marek, kterému se o loňském rozvodu stále nemluví úplně snadno. O své bývalé ženě nicméně zpěvák kapely Děda Mládek Illegal Band hovoří s úctou a respektem, jelikož si je vědom, že do ideálního nejprve partnera a později i manžela měl sám přece jen daleko. „Držela to šest let předtím, než jsme se vzali. Jestli si myslela, že se po svatbě změním. Moc se toho ale nezměnilo. Takže to potom z její strany vyšumělo. Já to ale naprosto respektoval.“

  

I když jsem to prožíval ne úplně jednoduše,“ nechal hudebník nahlédnout do svého soukromí. Byť pro něj byl krach manželství neuvěřitelně těžký, dokázal zpěvák přezdívaný Mersí dospět do bodu, kdy bývalé manželce přeje nově nalezené štěstí. „Teď jsme výborní přátelé a jsem v podstatě rád, že to tak dopadlo. Protože vím, že ona je úplně šťastná,“ vysvětlil svůj pohled na věc Marcel Marek. Jelikož se zpěvákovi zatím nepodařilo najít novou lásku, věnuje se o to víc muzice.

Protože v době aktuálně panujících protiepidemických nařízení není možné koncertovat, začal hudebník vyučovat dětské zájemce o hru na bubny, na klavír, a dokonce i o dýdžejování. Kromě toho se věnuje i svým vlastním autorským věcem. „Rozhodl jsem se, že začnu studovat, jak se dělá elektronická hudba. Koneckonců jako dýdžej jsem k tomu měl vždycky blízko. Tak jsem chtěl zkusit i aktivní skládání – nebo jak se říká – produkování,“ pochlubil se Blesku Mersí, který má aktuálně deset skladeb a těší se, až je dostane mezi lidi.            

Fotogalerie
16 fotografií