Bohuš Matuš se na svou první veselku s přítelkyní a maminkou jejich čtyřměsíční holčičky Natálky Lucinkou (17) chystá ve velkém stylu. Nechce před oltářem stát v čepici nebo šátku, protože má komplex z chybějících vlasů, a tak se rozhodl konat.

Rozhodl se pro tzv. mikropigmentaci, což je imitace vlasů na hlavě pomocí estetického tetování. Tato procedura je totiž alternativním řešením problému plešatosti.

„Každý ví, že mě plešatění trápí celý život, navíc nechci vedle Lucinky vypadat staře. Je o 18 let mladší, ale to neznamená, že nemohu vypadat o pár let mladší,“ svěřil se Blesku Bohuš, který by své snoubence měl říct ANO již 12. května, kdy Lucka slaví osmnáctiny. Obřad se má uskutečnit v rodinném parku Krtkův svět.

VIDEO: Bohuš Matuš je za vodou! Fanynka si ho předplatila, aby ji 20x »potěšil«!

Video
Video se připravuje ...

Bohuš Matuš je za vodou! Fanynka si ho předplatila, aby ji 20x »potěšil«! Markéta Reinischová

„Už mám za sebou dvě návštěvy v tetovacím studiu a jsem spokojený. Ještě párkrát musím jít, protože třeba na temeni mám holá místa,“ tvrdí zpěvák, kterého jedna hodina v salonu vyjde na dva a půl tisíce korun.

Podle salonů, kde tetování provádějí, se tetovaná hlava jeví jako oholená nebo hodně krátce ostřihaná. Účes vypadá velmi přirozeně a stylově. Metoda tetování vlasů je navíc vhodná pro všechny typy. Pomocí ní je možné obnovení přirozené linie vlasů, která se důsledně mísí s vašimi stávajícími vlasy.

Fotogalerie
53 fotografií