Půvabná brunetka si nyní postěžovala na sociální síti a rozhodla se vše uvést na pravou míru. „Neustále mi chodí komentáře a zprávy typu: ‚Dříve po tobě neštěkl ani pes. Jde ti jen o to se zviditelnit...‘ a tak podobně. Ráda bych se k tomu vyjádřila takto veřejně, abych ušetřila čas sobě i Vám,“ vysvětlila na Instagramu Jágrova milá.

„Nikdy jsem se neúčastnila žádné soutěže miss ani nepřemýšlela o tom, že bych šla na casting. Jednoduše proto, že jsem netoužila po tom, aby se o mně psalo v novinách nebo mluvilo v televizi. Nevím, zda to některým lidem přináší dobrý pocit ze sebe samých, ale já nikdy neměla potřebu se tímto způsobem ujišťovat sama o sobě,“ tvrdila a skoro se zdá, jako by to bylo mírné rýpnutí do jiných expřítelkyň Jaromíra, jelikož pár absolventek soutěže miss mu přece jen životem (a postelí) prošlo.

„Od 16 let jsem se z vlastní vůle začala věnovat modelingu a cestovat po světě. V Čechách jsem nikdy příliš práce neměla, protože se o mně nepsalo a taky proto, že svým vzhledem nijak nepřevyšuji ostatní. V zahraničí je pro modelky práce více a já jsem si téměř nikdy nemohla stěžovat na její nedostatek,“ prozradila poměrně skromně Dominika. „U klientů jsem byla oblíbená, ne kvůli tomu jak vypadám, ale především díky svému chování. Do práce jsem vždy chodila na čas, na nic si nestěžovala a většinu času se usmívala.“

VIDEO: Jágrova přítelkyně Dominika poskytla první rozhovor: Promluvila o miminku!

Video
Video se připravuje ...

Jágrova přítelkyně Dominika poskytla první rozhovor: Promluvila o miminku! Luboš Procházka

„4 roky jsem žila mezi Prahou a Milánem, kde jsem měla několik stálých klientů a díky tomu jsem ani nemusela chodit na castingy. Byla jsem se svým životem naprosto spojená a nic mi nechybělo. Osud tomu ale chtěl jinak a já nyní dostávám více pracovních příležitostí v Čechách,“ přiznala, proč má nyní o práci postaráno i ve své vlasti.

„Každou takovou nabídku beru s pokorou a vděčností. Rozhovory poskytuji pouze, pokud je to spojené s propagací nějaké spolupráce, jinak je striktně odmítám,“ objasnila ale na sociální síti kráska, která právě nedávno rozhovorů rozdala docela dost – řada z nich se týkala její nejnovější práce: bude jednou z modelek předvádějících nové teplákové soupravy návrhářky Beaty Rajské.

„Více už se na toto téma vyjadřovat nebudu. Všem ostatním děkuji za podporu,“ dodala na znamení, že tím je to pro ni uzavřená věc. Zdá se, že pozornost, která je částečně spojená s tím, že je Branišová přítelkyní hokejového boha, jí není zas tak moc příjemná.

Fotogalerie
83 fotografií