Když v roce 1981 Česká televize uvedla druhou sérii dodnes našeho nejpopulárnějšího seriálu Nemocnice na kraji města, lidé příběhy seriálových postav přímo hltali. A tak režisér Jaromír Vašta (†68) dostal nápad. Natočí hudební film Zpěváci na kraji nemocnice, který bude parodií na seriál.

Scénáře se opět ujal Jaroslav Dietl (†56) a Vašta do filmu obsadil špičku naší pop-music. A tak se stalo, že roli záletného doktora Blažeje, kterého hrál Josef Abrhám (81), získal Ladislav Štaidl(†75). A roli naivní Iny, kterou skvěle zahrála Andrea Čunderlíková (68), dostala Petra Černocká.

„Bylo to dost divoký. Hodili nás rovnou do vody. Takže jsem přišla na plac a šup, už jsem měla zahrát s Láďou vášnivou scénu. No Láďovi to nedělalo žádný problém, ten měl svádění ženských v malíku, já ale problém měla,“ přiznala Aha! zpěvačka.

VIDEO: Ladislav Štaidl (†75): Seznam jeho slavných milenek!

Video
Video se připravuje ...

Ladislav Štaidl (†75): Seznam jeho slavných milenek! Mall.tv

A neměla ho pouze v tom, že má ukázat ňadra, ale celkově vůbec. „On mě měl ohnout, že jo a tak. No hrůza. Láďa mne ale jako zdatný tanečník vedl, takže mne ohnul, už nevím, jestli dopředu nebo dozadu, no a střih! A strčili tam nakonec prsa nějaké striptérky, takže aspoň tak,“ vzpomíná Černocká.

Štaidl by prý tuto scénu opakoval donekonečna a vůbec by se nebránil, kdyby k ní došlo »načisto«, ale Petra se nedala... „No prosím vás! V tu dobu chodil s Jituš a já se Zelenkovou hodně kamarádila, vždyť jsme spolu chodily na školu a potom jsme ještě s Karlem Bláhou založili skupinu Pastýři,“ komentuje Černocká.

A dala by si říct, kdyby jí v tom nebránila Zelenková? „A víte, že ne? Láďa byl krásnej chlap, vždyť taky všechny ženský slintaly. Na mě ale byl moc hezkej, uhlazenej, takovej seladon. Já mám radši jiný kalibr.“

VIDEO: Jak to chodí doma u Černocké a Pracného? Prozradí dnes v 7 pádech!

Video
Video se připravuje ...

Jak to chodí doma u Černocké a Pracného? Prozradí dnes v 7 pádech! FTV Prima

Fotogalerie
68 fotografií