To, že se Vladimír Mišík potýká s řadou vážných nemocí, není už řadu let žádným tajemstvím. Ostatně první větší zdravotní problémy začal mít už v mládí. „Z vojny mě pustili pro astma... posléze jsem na základě jistých medikací dostal diabetes a pak teda vzhledem k těm medikacím dalším jsem dostal takovou zvláštní nemoc, jmenuje se to hypokortikalismus. To ti přestanou fungovat nadledviny,“ vysvětlil v roce 2019 v rozhovoru v Show Jana Krause, jak to je s jeho podlomeným zdravím. Tehdy ale ještě o ukončení kariéry neuvažoval. S dalšími zdravotními problémy a zvyšujícím se věkem ale musel patrně vše přehodnotit.

Proto bylo pro rodinu Mišíkových úlevou, když slavný hudebník podstoupil očkování na covid. Jeho slavný syn, herec a zpěvák Adam Mišík (23), se na sociální síti svěřil s obavami o svého otce. „Celý rok jsem za tátou v podstatě chodil jen v respirátoru, rodinné večeře a všechna setkání jsme museli kvůli strachu omezit. Čas běží a momenty s rodinou jsou to nejdůležitější. Jsem rád, že táta dostal svoji první dávku vakcíny proti tomuhle svinstvu a můžeme se pomalu vracet do normálu,“ napsal nedávno mladý umělec.

To ještě netušil, co ho záhy samotného potká. Fanoušky vyděsil, když se vyfotil s hromadou léků a poté se už dokonce ozval rovnou z nemocničního lůžka. „Nejsem tady s covidem, ale dostal jsem nějakou virovou infekci a přestala mi fungovat  pravá část obličeje, tudíž si mě tady pár dní nechají. Jsem rád, že žiju ve skvělé zemi, kde je skvělé zdravotnictví a všichni se o mě skvěle starají,“ vysvětlil mladý Mišík.

VIDEO: Adam a Vladimír Mišíkovi nazpívali společný duet! Je to předělávka legendární pecky!

Video
Video se připravuje ...

Adam a Vladimír Mišíkovi nazpívali společný duet! Je to předělávka legendární pecky! Universal Music

Fotogalerie
25 fotografií