Dominika Stará, od ledna Jurena, bydlí s manželem hned vedle hokejové haly. Navzdory platným nařízením o zákazu sportovních aktivit, shlukování lidí ve vnitřních prostorech a nutné ochraně dýchacích cest, se mladí i staří amatérští hokejisté z okolí sjížděli do zaledovaných prostor protáhnout brusle a otlouct hokejky.

„Od 6:00 do 22:00 se tu protočí minimálně sto lidí denně. Samozřejmě bez roušek. O tom křiku o 10. večer ani nemluvím. Náš salon stojí už skoro 2 měsíce, konec lockdownu v nedohlednu, ale pravidla přece platí pro všechny, ne?“ napsala rozhozená Dominika na svůj facebookový profil.

A tak po dvou týdnech trpění na halu a rekreanty v ní zavolala policii, ta nechala jednat hygienu, a oheň byl na střeše. „Když jsem se odvážila ozvat, začaly se dít divné věci. Přívod elektřiny do našeho bytu byl přerušený, naše auto je zázračnou náhodou celé v opravě. O výhružných zprávách, po kterých nám musela policie strážit majetek, ani nemluvě. Také jsem se dnes dozvěděla, že se mám bát chodit po Šamoríně, protože dostanu na hubu,“ šokovala Stará, která únik jejího jména jakožto stěžovatelky hodlá řešit s právníky.

Video: Útok na Trávníčka řeší policie! A Janda se drsně obul do Csákové a dalších

Video
Video se připravuje ...

Útok na Trávníčka řeší policie! A Janda se drsně obul do Csákové a dalších Blesk

Situace vyeskalovala až do výhružek rodině, zejména její nic netušící mamince. „To byla poslední kapka. Přetekl pohár trpělivosti, asi budu muset kontaktovat své právníky. Takže vážení, plyne z toho jedno ponaučení. V naší krajině se neoplatí být slušným občanem,“ kroutila nechápavě hlavou.

Dominika ve svém příspěvku doplnila, že kvůli nařízením, která zjevně nikdo nedodržuje, obětovala vlastní svatbu a s maminkou zoufale přemýšlí, jak pandemii finančně ustát. „Arogance a hnusná lidská zloba neznají hranic. Zas a znova jsem se musela poučit, že všichni jsme si rovni, ale někteří jsou si rovnější,“ vztekala se bývalá finalistka SuperStar.

VIDEO: Tvář České Televize Toušlová promluvila o šíleném útoku expřítele! A Rychlý dotočil Ordinaci

Video
Video se připravuje ...

Tvář České Televize Toušlová promluvila o šíleném útoku expřítele! A Rychlý dotočil Ordinaci Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
90 fotografií